שום פריים ריב
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם שמן זית, שום, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו שום פריים ריב, צלעות חזיר עם חזרת ושום., ו שום ופלפל צלעות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצלי במחבת צלייה עם הצד השומני למעלה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את השום, שמן זית, מלח, פלפל וקורנית.
מורחים את התערובת על שכבת השומן של הצלי, ולתת לצלי לשבת בחוץ עד שהוא בטמפרטורת החדר, לא יותר משעה 1.
מחממים את התנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
אופים את הצלי במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ולהמשיך צלייה במשך 60 עד 75 דקות נוספות. הטמפרטורה הפנימית של הצלי צריך להיות ב 135 מעלות F (57 מעלות C) עבור בינוני נדיר.
אפשר לצלי לנוח במשך 10 או 15 דקות לפני גילוף כך הבשר יכול לשמור על המיצים שלה.