קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות3
ציון בריאות71
מגזין

שום פריים ריב

שום פריים ריב
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם שמן זית, שום, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו שום פריים ריב, צלעות חזיר עם חזרת ושום., ו שום ופלפל צלעות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הצלי במחבת צלייה עם הצד השומני למעלה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את השום, שמן זית, מלח, פלפל וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
2
מורחים את התערובת על שכבת השומן של הצלי, ולתת לצלי לשבת בחוץ עד שהוא בטמפרטורת החדר, לא יותר משעה 1.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את התנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
4
אופים את הצלי במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ולהמשיך צלייה במשך 60 עד 75 דקות נוספות. הטמפרטורה הפנימית של הצלי צריך להיות ב 135 מעלות F (57 מעלות C) עבור בינוני נדיר.
5
אפשר לצלי לנוח במשך 10 או 15 דקות לפני גילוף כך הבשר יכול לשמור על המיצים שלה.
מרכיבים שתצטרך