שום צלוי-עוף בלימון
עוף צלוי שום ולימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, שיני שום, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף צלוי עם לימון ושום, עוף צלוי עם לימון ושום, ו עוף צלוי עם שום, לימון ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
שלב 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור בקערה קטנה. לשפשף את תערובת המלח מתחת לעור משוחרר. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולתחוב תחת עוף.
מניחים שום ולימון בחלל הגוף.
מניחים את העוף, צד השד למטה, על מחבת broiler.
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מדחום מוכנס בחלק הבשרני של רשם הירך 16
בואו לעמוד במשך 10 דקות. להיפטר מהעור.