שום קלוי ותפוחי אדמה עשבי תיבול
שום קלוי ותפוחי אדמה עשבי תיבול עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 338 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, פלפל, נורות שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-17 דקות. נסו שום קלוי-עשבי תיבול תפוחי אדמה חדשים, שום-עשב קלוי בטטות, ו גברים אמיתיים מבשלים: תפוחי אדמה צלויים עשבי שום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קצה מחודד של כל נורה שום; מניחים שום על פיסת נייר אלומיניום, טפטוף עם שמן. מקפלים לסכל.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד רך מאוד; מגניב. לסחוט עיסת נורות שום למדוד 3/4 כוס. שמור כל שום שנותר לשימוש נוסף. תהליך 3/4 כוס שום, חלב, הבא 4 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה; להעביר קערה גדולה.
לקלף תפוחי אדמה לחתוך דק מאוד.
מוסיפים תפוחי אדמה לתערובת חלב כפי שהם פרוסים. (זה מונע מתפוחי אדמה לשנות צבע.)
שכבה אחת-שליש כל תערובת תפוחי אדמה, עשבי תיבול, וגבינה בתבנית אפייה משומנת 13 "x 9". חזור על שכבות פעמיים, מסתיים עם גבינה.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 45 דקות נוספות או עד השחמה תוססת.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.