קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

שום קלוי-שעועית לבנה להפיץ

שום קלוי-שעועית לבנה להפיץ
התפשטות שעועית לבנה שום קלויה עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. גשו לסופר וקנו שעועית חיל הים, רוזמרין, קרקרים חיטה ארוגים קלות, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו שעועית לבנה עם שום קלוי, שעועית לבנה ומרח שום קלוי, ו שעועית לבנה שום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחתוך ולהשליך שליש העליון של נורת שום; טפטוף עם 1/2 כפית. שמן. לעטוף לחלוטין בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
אופים ב 204° במשך 40 דקות או עד שום רך. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לסחוט עיסת שום מן הנורה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
מקום במיכל בלנדר עם שעועית, נשאר 1 כף. שמן ומים; כיסוי. להתמזג באמצעות פעולה פועם וגירוד בצד של מיכל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
העברה לקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים רוזמרין ופלפל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
7
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
8
לשמש כמרווח עם קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)