שום-רוזמרין פירה
אם יש לך בערך שעה אחת לבלות במטבח, פירה שום-רוזמרין עשוי להיות מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מצוין לנסות. תמורת 30 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 8. מנה אחת מכילה 163 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. אם יש לכם תפוחי אדמה לאפייה, פקעת שום, רוזמרין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 61% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פירה שום ורוזמרין המפורסמת של ג'וני שום , פירה שום-רוזמרין ופירה שום-רוזמרין .
הוראות
אופים ב-400 מעלות למשך 45-55 דקות או עד לריכוך. בינתיים, הסר את העור החיצוני מנייר מפקעת השום (אין לקלף או להפריד שן); חתוך את הנורה העליונה.
מניחים על פיסת נייר כסף כבד; לטפטף 1/2 כפית שמן. לעטוף נייר כסף סביב הנורה.
אופים ב-400 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מצננים 10 דקות.
סוחטים שום מרוכך לתוך קערה גדולה.
חותכים תפוחי אדמה לשניים; שולפים את העיסה ומוסיפים לשום. השליכו את קליפות תפוחי האדמה. פירה. בסיר קטן מקפיצים רוזמרין בשמן הנותר במשך 2 דקות; להוסיף לתערובת תפוחי האדמה.
מוסיפים חלב ומלח; מקציפים עד לקבלת מרקם אוורירי.