קושירגיל
מוכן ב5 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

שום תפוחי אדמה חדשים עם עשב לימון ונענע

שום תפוחי אדמה חדשים עם עשב לימון ונענע
שום תפוחי אדמה חדשים עם עשב לימון נענע נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שיני שום, מלח ופלפל, ג'ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוחי אדמה חדשים עם שום, נענע וחמאה, מותן כבש בגריל עם רוטב קברנה-מנטה ופירה שום, ו צלעות כבש וסלט מוקדם באביב ופירה שום-נענע אפונה-N-תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
½ כפית paprikajuice מתוק של 3 לימס1 כוס עלי נענע ב chifponade
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2
מחממים את שמן השומשום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את עשב לימון וג ' ינג ' ר ומבשלים כמה שניות עד שאתה יכול להריח אותם.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מוסיף את תפוחי האדמה ושום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
תן לכולם לבשל במשך כמה דקות ללא הפרעה. המטרה שלך היא לתת צד אחד של תפוחי אדמה ושום לקבל די חום.לאחר שהשגת את זה מערבבים את המחבת ולהמשיך לבשל עד תפוחי האדמה מתחילים לרכך, ערבוב פעם בכמה זמן. בערך 8-10 דקות.מתבלים במלח ופלפל. ואז בזהירות להוסיף את כל המניה וכמחצית המים. היזהר, שמן ומים עשויים בקלות להתיז ולשרוף אותך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את קאיין, כמון ופפריקה, ערבוב לשלב את החומרים.מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. ייתכן שיהיה עליך להוסיף את המים הנוספים כדי להשיג זאת.כאשר מוכן לשרת לשפוך את limejuice על הכל בעוד תפוחי האדמה הם עדיין חמים. הם יספגו יותר טעם ליים בדרך זו.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
7
מקשטים עם מנטה וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)