קושירגיל
מוכן ב5 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

שום תפוחי אדמה חדשים עם עשב לימון ונענע

שום תפוחי אדמה חדשים עם עשב לימון ונענע
שום תפוחי אדמה חדשים עם עשב לימון נענע נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שיני שום, מלח ופלפל, ג'ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוחי אדמה חדשים עם שום, נענע וחמאה, מותן כבש בגריל עם רוטב קברנה-מנטה ופירה שום, ו צלעות כבש וסלט מוקדם באביב ופירה שום-נענע אפונה-N-תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
½ כפית paprikajuice מתוק של 3 לימס1 כוס עלי נענע ב chifponade
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2
מחממים את שמן השומשום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את עשב לימון וג ' ינג ' ר ומבשלים כמה שניות עד שאתה יכול להריח אותם.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4
מוסיף את תפוחי האדמה ושום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
תן לכולם לבשל במשך כמה דקות ללא הפרעה. המטרה שלך היא לתת צד אחד של תפוחי אדמה ושום לקבל די חום.לאחר שהשגת את זה מערבבים את המחבת ולהמשיך לבשל עד תפוחי האדמה מתחילים לרכך, ערבוב פעם בכמה זמן. בערך 8-10 דקות.מתבלים במלח ופלפל. ואז בזהירות להוסיף את כל המניה וכמחצית המים. היזהר, שמן ומים עשויים בקלות להתיז ולשרוף אותך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את קאיין, כמון ופפריקה, ערבוב לשלב את החומרים.מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. ייתכן שיהיה עליך להוסיף את המים הנוספים כדי להשיג זאת.כאשר מוכן לשרת לשפוך את limejuice על הכל בעוד תפוחי האדמה הם עדיין חמים. הם יספגו יותר טעם ליים בדרך זו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
7
מקשטים עם מנטה וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)