קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

שומשום מקלות תיפוף עם חשיש בתנור פריך

שומשום מקלות תיפוף עם חשיש בתנור פריך
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דג פריך בתנור, תנור פריך-דגים מטוגנים, ו תנור אפוי כרובית אפוי פריך Herbed.

הוראות

1
במחבת מעוטרת בגודל 12 אינץ', מערבבים תפוחי אדמה, בצל, רוזמרין, 3 כפות שמן זית, 1/2 כפית מלח, ו-1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מורחים לשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים על המדף העליון בתנור רגיל או הסעה 425 במשך 10 דקות.
4
בינתיים, שמן 10 על 15 אינץ מחבת rimmed. בקערה, מערבבים 2 כפות רוטב סויה ו 2 כפיות שמן. שים זרעי שומשום על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
5
רול מקלות תופים בתערובת סויה (מוסיפים יותר סויה במידת הצורך), ואז זרעי שומשום למעיל.
מרכיבים שתצטרך
6
להניח מקלות תיפוף היטב זה מזה במחבת. כאשר תערובת תפוחי אדמה אפתה 10 דקות, מניחים עוף על מתלה תחתון בתנור ואופים עד משחימים היטב (180 במרכז החלק העבה ביותר), 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
כאשר תפוחי אדמה מתחילים חום בקצוות מחבת, כ -10 דקות לאחר הוספת עוף, להסתובב עם מרית, נע אלה unbrided לקצוות; מפוזר ברמה.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג, 15 עד 18 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9
בעוד תפוחי אדמה לבשל, לשים קרוטונים לתוך שקית פלסטיק zip-נעילה כבדה למחוץ גס; לערבב עם הנותרים 2 כפות שמן זית. כאשר תפוחי אדמה נעשים, לערבב קרוטונים כתוש ואופים עד השחמה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
לארגן עוף על מגש עם חשיש.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך