שומשום מקלות תיפוף עם חשיש בתנור פריך
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דג פריך בתנור, תנור פריך-דגים מטוגנים, ו תנור אפוי כרובית אפוי פריך Herbed.
הוראות
במחבת מעוטרת בגודל 12 אינץ', מערבבים תפוחי אדמה, בצל, רוזמרין, 3 כפות שמן זית, 1/2 כפית מלח, ו-1/2 כפית פלפל.
אופים על המדף העליון בתנור רגיל או הסעה 425 במשך 10 דקות.
בינתיים, שמן 10 על 15 אינץ מחבת rimmed. בקערה, מערבבים 2 כפות רוטב סויה ו 2 כפיות שמן. שים זרעי שומשום על צלחת.
רול מקלות תופים בתערובת סויה (מוסיפים יותר סויה במידת הצורך), ואז זרעי שומשום למעיל.
להניח מקלות תיפוף היטב זה מזה במחבת. כאשר תערובת תפוחי אדמה אפתה 10 דקות, מניחים עוף על מתלה תחתון בתנור ואופים עד משחימים היטב (180 במרכז החלק העבה ביותר), 30 עד 35 דקות.
כאשר תפוחי אדמה מתחילים חום בקצוות מחבת, כ -10 דקות לאחר הוספת עוף, להסתובב עם מרית, נע אלה unbrided לקצוות; מפוזר ברמה.
אופים עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג, 15 עד 18 דקות יותר.
בעוד תפוחי אדמה לבשל, לשים קרוטונים לתוך שקית פלסטיק zip-נעילה כבדה למחוץ גס; לערבב עם הנותרים 2 כפות שמן זית. כאשר תפוחי אדמה נעשים, לערבב קרוטונים כתוש ואופים עד השחמה, 5 עד 8 דקות.
לארגן עוף על מגש עם חשיש.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.