שומשום צרוב טונה עם אטריות סויה ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שומשום צרוב טונה עם אטריות ליים סויה. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1185 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ מ-2 לימונים, רוטב סויה, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. נסו שומשום צרוב טונה עם לימון ג'ינג'ר מתכון ויניגרט, שומשום קרוש טונה & אבוקדו עם אטריות שומשום חריף קישואים, ו שומשום צרוב טונה (מתכונים דומים).
הוראות
לטף את הטונה יבש עם מגבות נייר ועונה משני הצדדים עם מלח ופלפל.
יוצקים את זרעי השומשום על צלחת רחבה, ומעילים את הטונה משני הצדדים עם הזרעים.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד עישון. לצרוב את הטונה 1 דקה בכל צד עבור doneness בינוני (30 שניות כל צד לנדיר, 90 שניות עד 2 דקות לכל צד עבור עשוי היטב).
מוסיפים את האספרגוס למחבת ריקה עכשיו ומבשלים רק עד חרוך, ערבוב מדי פעם, על 3 דקות. ממש לפני הסרת האספרגוס, להוסיף כל זרעי שומשום מן הצלחת כי לא מקל על הטונה למחבת ומבשלים על חום בינוני עד הזהב, על 30 שניות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, המים ומיץ לימון.
מוסיפים את האטריות, הבצל הירוק, הכוסברה, האספרגוס, זרעי שומשום קלויים, וזורקים לשלב. צלחת אטריות.
חותכים כל סטייק טונה לשניים, ומבט על האטריות.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה