קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

שוק טלה צלוי עם ראגו של שעועית לבנה, שעועית גרבנזו, ארטישוק, פנצ'טה ועגבניות מיובשות בתנור

שוק טלה צלוי עם ראגו של שעועית לבנה, שעועית גרבנזו, ארטישוק, פנצ'טה ועגבניות מיובשות בתנור
שוק טלה צלוי עם ראגו של שעועית לבנה, שעועית גרבנזו, ארטישוק, פנטן ועגבניות מיובשות בתנור דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 1412 קלוריות , 119 גרם חלבון ו -62 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 69% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם שוק טלה, עגבניות מיובשות בתנור, בצלי שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונאלי של 85% . נסו שוקי טלה עם שעועית לבנה ועגבניות מיובשות , חזה עוף צלוי עם שעועית גרבנזו, עגבניות ופפריקה , וחזה עוף צלוי עם שעועית גרבנזו, עגבניות ופפריקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטלה: מחממים את התנור ל-475 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק, חתוכים לרבעים ומבושלים ביין לבן, בצל ומים (שמור 1/3 כוס נוזל בישוללבבות ארטישוק, חתוכים לרבעים ומבושלים ביין לבן, בצל ומים (שמור 1/3 כוס נוזל בישול
ציוד שתשתמש בו
3/4 כפות חרדל דיז'ון3/4 כפות חרדל דיז'ון
2
מערבבים בקערה קטנה את הפירורים, השום, עשבי התיבול, שמן הזית והחרדל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות מיובשות בתנור4 עגבניות מיובשות בתנור
נוזל בישול שעועית גרבנזונוזל בישול שעועית גרבנזו
1/3 כוס נוזל בישול שעועית גרבנזו1/3 כוס נוזל בישול שעועית גרבנזו
נוזל בישול שעועית גרבנזונוזל בישול שעועית גרבנזו
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
שעועית גרבנזו, מושרית ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית גרבנזו, מושרית ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
3
מניחים את הטלה על רשת בתבנית אפייה. מתבלים את הטלה במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום קצוצות דק6 שיני שום קצוצות דק
רגל כבש (6 עד 7 פאונד), עצמותרגל כבש (6 עד 7 פאונד), עצמות
ציוד שתשתמש בו
רגל כבש, מעצםרגל כבש, מעצם
4
מורחים מחצית מתערובת החרדל על פנים הטלה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס נוזל בישול שעועית לבנה1/3 כוס נוזל בישול שעועית לבנה
נוזל בישול שעועית לבנהנוזל בישול שעועית לבנה
1/4 פאונד פנצ'טה, מוקפצת ז'וליאן, מוקפצים עד לפריכות1/4 פאונד פנצ'טה, מוקפצת ז'וליאן, מוקפצים עד לפריכות
5
מגלגלים ומהדקים בחוט. צורבים את הטלה מכל הצדדים ואופים בתנור 15-20 דקות, עד להזהבה קלה. מנמיכים את האש ל-350 מעלות, מוציאים את הטלה ומפזרים את 1/2 תערובת החרדל הנותר באופן שווה מעל. מחזירים לתנור וממשיכים בצלייה עד מדיום רייר, כ-1 1/4 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה, מוקפצת ז'וליאן, מטגנים עד לפריכותפנצ'טה, מוקפצת ז'וליאן, מטגנים עד לפריכות
1/2 פאונד שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
נותנים לנוח 10 דקות ופורסים דק על ההטיה.
1
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מוסיפים שאלוט, גזר וסלרי ומזיעים במשך 5 עד 7 דקות. מגבירים את האש לגבוהה ומוסיפים את נוזלי הבישול וציר העוף. מבשלים עד לצמצום ל-2 כוסות ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3
מניחים את השעועית והארטישוק בסיר ומוסיפים את הציר. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל-1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
4
מוסיפים את החמאה, התימין והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מניחים את התערובת על מגש ומעליהם את הפנצ'טה והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק

מרכיבים

79פלפל האבנרוartichoke cooking liquidartichoke cooking liquid4artichoke hearts, quartered and simmered in white wine, onion and water (reserve 1/3 cup cooking liquidartichoke hearts, quartered and simmered in white wine, onion and water (reserve 1/3 cup cooking liquid2161 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים1כף. חומץ ביין אדוםגזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות1מעקבסלרי, חתוך לקוביותסלרי, חתוך לקוביות7201 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון4עגבניות מיובשות בתנורעגבניות מיובשות בתנור2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק1גבינת פרמזן מגוררתטימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק40פלפל האבנרוgarbanzo bean cooking liquidgarbanzo bean cooking liquid227פלפל האבנרוgarbanzo beans, soaked and cooked (reserved 1/3 cup cooking liquid)garbanzo beans, soaked and cooked (reserved 1/3 cup cooking liquid)6ציפורןשום קצוץ דקשום קצוץ דק2kgsLeg of lamb , bonedLeg of lamb , boned43פלפל האבנרוwhite bean cooking liquidwhite bean cooking liquid2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק113פלפל האבנרוpancetta, julienned, Sauteed until crisppancetta, julienned, Sauteed until crisp2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה2קרום: פירורי קרקר גרהםרוזמרין קצוץרוזמרין קצוץ4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה קרה לא מלוחהחמאה קרה לא מלוחה227פלפל האבנרוwhite beans, soaked and cooked (reserve 1/3 cup cooking liquid)white beans, soaked and cooked (reserve 1/3 cup cooking liquid)