המתכון שוק נקניק איטלקי קציץ בשר יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, אבקת צ'ילי, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. הציון הזה די טוב. נסו שוק נקניק איטלקי קציץ בשר, טורקיה ונקניק איטלקי קציץ בשר, ו קציצות בשר נקניקיות חריפות עם רוטב ברביקיו איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350*. בקערה גדולה שלבו 1/2 כוס מרוטב הצ ' ילי עם המים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מוסיפים את הנקניקייה המרופטת ואת ההודו הטחון או הבקר.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מוסיפים את הפלפל, הבצל והתירס ומערבבים היטב. מחלקים את תערובת הבשר לשניים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
הניחו מחצית מתערובת הבשר בתבנית כיכר משומנת קלות 9 על 5 על 3".
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
6
צור כניסה רדודה בבשר המאפשרת לקצוות לעלות לאורך קצה התבנית.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
שכב את הפרובולון ואת עלי התרד על גבי הבשר לאורך המרכז, והישאר במרחק של כ-1/2 אינץ ' מהקצוות. מכסים לחלוטין במחצית ה -2 של תערובת הבשר ויוצרים חלק עליון כיפה ואוטמים את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פרובולון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
אופים ללא כיסוי במשך 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מורחים את יתרת 1/4 כוס רוטב הצ ' ילי מעל החלק העליון של הכיכר ואופים עד שמדחום בשר המוחדר במרכז הכיכר רושם 165*. בערך 15-20 דקות יותר. הניחו לכיכר לעמוד 5-10 דקות לפני החיתוך.