צלוי עגל עם Marjoram: Stinco di Vitello הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, עגבניות, מרז'ורם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלוי עגל עם Marjoram: Stinco di Vitello, חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, ו סטינקו של ברוס איידל (צלעות חזיר צלויות ומטוגנות).
הוראות
1
שוקי עגל שטופים ויבשים. העונה אגרסיבית עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוק עגל
2
בתנור הולנדי גדול מספיק כדי להחזיק רק את כל השוק, לחמם את שמן הזית עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מניחים את השוק בתנור ההולנדי וחום באופן שווה על כל הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
הסר את השוק לצלחת ומניח את הבצל, סלרי, גזר, מרווה ו 1 חבורה מיורן בתנור ההולנדי ומבשלים עד שהתרכך, כ 10 דקות.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
מוסיפים את היין, רוטב עגבניות ואנשובי ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את השוק וחוזרים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים בחוזקה ומבשלים 2 שעות, או אופים בתנור 350 מעלות f שחומם מראש עבור אותה כמות זמן, או עד מזלג מכרז.
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.