קושימומחה
מוכן ב1 ש, 13 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד אגוז טורט

שוקולד אגוז טורט
טורט אגוז שוקולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 12 מנות עם 505 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ארוחה עוגת מצה, חמאה, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 13 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טורט שוקולד-אגוז, שוקולד אגוז טורט, ו שוקולד הונגרי-אגוז טורט.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
חמאה תבנית עוגה עגולה בגודל 10 אינץ ' ומרפדים את התחתית בנייר שעווה או קלף. מקמחים את דפנות התבנית בארוחת עוגת מצות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
מצותמצות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4
בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים בקושי, ממיסים את החמאה והשוקולד יחד, תוך ערבוב תדיר. מניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5
במיקסר המצויד בתוסף מטרפה (או בעזרת מערבל ידני) מקציפים את הביצים, החלמונים והסוכר עד שהם בהירים ואווריריים מאוד. מקפלים פנימה את תערובת השוקולד החם. בקערה קטנה מערבבים את ארוחת המצות ואגוזי המלך הטחונים. מקפלים לתערובת ביצת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
יוצקים לתבנית המוכנה ואופים עד שהיא יציבה ויבשה בחלקה העליון וקיסם המוחדר למרכז יוצא כמעט נקי (כמה פירורים בסדר), בערך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בואו מגניב 20 דקות במחבת, ואז להתברר על מתלה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מעבירים לצלחת הגשה ומקררים 1 שעה.
9
בינתיים הכינו את הציפוי: בחלקו העליון של דוד כפול המונח על מים רותחים בקושי, הקציפו את החלבונים והסוכר יחד עד שהתערובת חמה מאוד והסוכר נמס מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מסירים מהאש ומקציפים את התערובת במיקסר (או בעזרת מערבל ידני) עד להתקררות, חלקה ואוורירית.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מוסיפים את החמאה ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה; התערובת עשויה להיראות שבורה בשלב זה, אך המשיכו להקציף והיא תחליק.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
12
מזלפים פנימה את השוקולד המומס והקפה, ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית. בעזרת מרית גמישה, כפור את העוגה מקורר על הדף ואת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מגישים מיד או מקררים עד 24 שעות.
14
מוציאים מהמקרר 1 שעה לפני ההגשה.