טורט אגוז שוקולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 12 מנות עם 505 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ארוחה עוגת מצה, חמאה, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 13 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טורט שוקולד-אגוז, שוקולד אגוז טורט, ו שוקולד הונגרי-אגוז טורט.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חמאה תבנית עוגה עגולה בגודל 10 אינץ ' ומרפדים את התחתית בנייר שעווה או קלף. מקמחים את דפנות התבנית בארוחת עוגת מצות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מצות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעי
4
בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים בקושי, ממיסים את החמאה והשוקולד יחד, תוך ערבוב תדיר. מניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5
במיקסר המצויד בתוסף מטרפה (או בעזרת מערבל ידני) מקציפים את הביצים, החלמונים והסוכר עד שהם בהירים ואווריריים מאוד. מקפלים פנימה את תערובת השוקולד החם. בקערה קטנה מערבבים את ארוחת המצות ואגוזי המלך הטחונים. מקפלים לתערובת ביצת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
מקלות קינמון קצרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים לתבנית המוכנה ואופים עד שהיא יציבה ויבשה בחלקה העליון וקיסם המוחדר למרכז יוצא כמעט נקי (כמה פירורים בסדר), בערך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
7
בואו מגניב 20 דקות במחבת, ואז להתברר על מתלה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
8
מעבירים לצלחת הגשה ומקררים 1 שעה.
9
בינתיים הכינו את הציפוי: בחלקו העליון של דוד כפול המונח על מים רותחים בקושי, הקציפו את החלבונים והסוכר יחד עד שהתערובת חמה מאוד והסוכר נמס מעט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מסירים מהאש ומקציפים את התערובת במיקסר (או בעזרת מערבל ידני) עד להתקררות, חלקה ואוורירית.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מוסיפים את החמאה ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה; התערובת עשויה להיראות שבורה בשלב זה, אך המשיכו להקציף והיא תחליק.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
12
מזלפים פנימה את השוקולד המומס והקפה, ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית. בעזרת מרית גמישה, כפור את העוגה מקורר על הדף ואת הצדדים.