קושימומחה
מוכן ב1 ש, 13 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד אגוז טורט

שוקולד אגוז טורט
טורט אגוז שוקולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 12 מנות עם 505 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ארוחה עוגת מצה, חמאה, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 13 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טורט שוקולד-אגוז, שוקולד אגוז טורט, ו שוקולד הונגרי-אגוז טורט.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חמאה תבנית עוגה עגולה בגודל 10 אינץ ' ומרפדים את התחתית בנייר שעווה או קלף. מקמחים את דפנות התבנית בארוחת עוגת מצות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מצותמצות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
4
בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים בקושי, ממיסים את החמאה והשוקולד יחד, תוך ערבוב תדיר. מניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5
במיקסר המצויד בתוסף מטרפה (או בעזרת מערבל ידני) מקציפים את הביצים, החלמונים והסוכר עד שהם בהירים ואווריריים מאוד. מקפלים פנימה את תערובת השוקולד החם. בקערה קטנה מערבבים את ארוחת המצות ואגוזי המלך הטחונים. מקפלים לתערובת ביצת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים לתבנית המוכנה ואופים עד שהיא יציבה ויבשה בחלקה העליון וקיסם המוחדר למרכז יוצא כמעט נקי (כמה פירורים בסדר), בערך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בואו מגניב 20 דקות במחבת, ואז להתברר על מתלה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים לצלחת הגשה ומקררים 1 שעה.
9
בינתיים הכינו את הציפוי: בחלקו העליון של דוד כפול המונח על מים רותחים בקושי, הקציפו את החלבונים והסוכר יחד עד שהתערובת חמה מאוד והסוכר נמס מעט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מסירים מהאש ומקציפים את התערובת במיקסר (או בעזרת מערבל ידני) עד להתקררות, חלקה ואוורירית.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מוסיפים את החמאה ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה; התערובת עשויה להיראות שבורה בשלב זה, אך המשיכו להקציף והיא תחליק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12
מזלפים פנימה את השוקולד המומס והקפה, ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית. בעזרת מרית גמישה, כפור את העוגה מקורר על הדף ואת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מגישים מיד או מקררים עד 24 שעות.
14
מוציאים מהמקרר 1 שעה לפני ההגשה.