שוקולד אגוזים חמאת בוטנים עוגיות לבה
עוגיות חמאת בוטנים אגוזי לוז שוקולד עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם כפית מלח דל, סוכר מגורען, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים אגוזי לוז שוקולד סנדוויץ, עוגת לבה חמאת בוטנים שוקולד, ו חמאת בוטנים עוגת לבה שוקולד.
הוראות
להמיס 3 כפות של חמאה בסיר קטן להגדיר על חום בינוני. להפחית את החום נמוך ומערבבים פצפוצי שוקולד. מערבבים עד מומס; להסיר מן החום ולתת מגניב מעט.לנצח את הביצה, סוכר, מלח ושתי תמציות בקערה בינונית במשך כ 2 דקות באמצעות מהירות גבוהה של מערבל יד חשמלי. מקציפים בתערובת השוקולד המומסת.מערבבים היטב את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים תערובת קמח לתערובת שוקולד ואגוזים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים במשך שעה או יותר.מחממים תנור ל 375 מעלות F. קו גיליון עוגיות עם נייר קלף. עבודה אחד בכל פעם, לאסוף כפות נדיבות ערימות של בצק וצורה לתלים קצת יותר גדול מכדור גולף. לחץ על חור לתוך התל ודוחף אותו עם כפית של ממרח אגוזי לוז שוקולד צונן. לאטום את החור עם קצת יותר בצק.
מניחים כדורי בצק במרחק של כ -3 אינץ ' על תבנית אפייה מרופדת.
אופים עוגיות גיליון אחד בכל פעם בדיוק 12 דקות.
הסר עוגיות מהתנור ומיד למעלה עם נקודות של חמאת בוטנים.
תן לו לשבת על העוגיות חמות להמס. נקד את ציפוי חמאת הבוטנים עם קצת יותר ממרח אגוזי לוז.
בואו להתקרר לחלוטין על סדיני האפייה, ולאחר מכן להעביר בזהירות מתלה חוט להתקרר לחלוטין. אתה יכול לאכול חם אלה, או מגניב, צמרמורת, ואז לשאת איפשהו.