קציצות הודו איטלקי קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 683 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר הודו טחון, בזיליקום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו קציצות הודו איטלקיות, קציצות הודו איטלקיות, ו קציצות הודו איטלקיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
עבור כדורי הבשר: בקערה גדולה, לשלב את פירורי הלחם, פרמזן, בזיליקום, פטרוזיליה, חלב, קטשופ אם באמצעות, רסק עגבניות, מלח, פלפל, ביצים, שום ובצל. באמצעות כף עץ, מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
רוטב עגבניות Hunt's®
דגני קריפיקס, מרוסקים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את טורקיה הקרקע בשר נקניק. בעזרת האצבעות, לערבב בעדינות את כל החומרים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחון
5
באמצעות כף עוגיות 1-אונקיה או כף גלידה קטנה, ליצור את תערובת הבשר לתוך כדורי 1 1/2 אינץ (22 עד 24 כדורי בשר).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
6
מניחים את כדורי הבשר על תבנית אפייה nonstick כבד, מרווחים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
טפטוף עם שמן זית ואופים עד מבושל דרך, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה גדולה עם צדדים גבוהים 2 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את השום, בצל, מלח ופלפל. מבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים 1/2 כוס של בזיליקום, שומר, אורגנו ועגבניות מרוסקות. להביא לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני עד שהרוטב מתעבה מעט, תוך ערבוב מדי פעם, 15 עד 20 דקות. מערבבים את בזיליקום 1/4 כוס הנותרים. התאימו את התיבול עם יותר מלח ופלפל אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מוסיפים את כדורי הבשר לרוטב העגבניות ומבשלים עד כדורי הבשר מחוממים דרך, על 10 דקות. דק את הרוטב עם ציר עוף, 1/4 כוס בכל פעם, במידת הצורך.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.