קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שוקולד אמרטי פודינג

שוקולד אמרטי פודינג
שוקולד אמרטי פודינג הוא קינוח המגיש 8. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 786 קלוריות. אם יש לכם ביסקוויטים amaretti, סירופ זהב, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 127 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Amaretti Morbidi (עוגיות אמרטי רכות), Amaretti Fritters (amaretti Fritti), ו שוקולד ואמרטי טורט עם ציפוי שוקולד אלוהי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 200C / מאוורר 180c / גז 6 ולשים על קומקום מלא. יש פח קלייה גדול מוכן. חמאה 10 ריבועים של רדיד, כל אחד על 15 x 15 ס " מ. חמאה 10 x 200ml מיני פודינג פחים, אבק עם קמח, ואז לנצל את העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים 10 עיגולים קטנים של נייר אפייה כדי להתאים את תחתית ושחרר אחד לתוך כל פח.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
ממיסים את החמאה והשוקולד יחד במחבת, מחממים בעדינות ומערבבים מדי פעם. להפריש להתקרר. בינתיים, לשים את הביצים וסוכר לתוך קערה גדולה לטאטא עם מקצף חשמלי במשך 10 דקות, או עד התמהיל הוא עבה קצף ומחזיק שביל במשך כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים את השקדים הקרקע, קמח ואבקת אפייה יחד. Splash 1 כף אמרטו על הביסקוויטים. מקפלים את תערובת השוקולד המקורר לתוך הביצה והסוכר המוקצף באמצעות כפית מתכת גדולה. בצע עם תערובת הקמח, ואז לעבוד באמרטו.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
ממלאים את הארגזים שליש מלא, ואז טיפה ביסקוויט amaretti ולמעלה עם תערובת, משאיר פער 1cm בין החלק העליון של התמהיל ואת קצה הפחים. באופן רופף לכווץ מרובע רדיד מעל החלק העליון של כל פח.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
שים את הפחים במחבת הצלייה ושופכים מים חמים סביבו צריך לבוא על באמצע הדרך את הצדדים של פודינג.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
7
אופים במשך 30 דקות, ואז להכניס שיפוד לתוך אחד; כמה פירורים לחים צריך להיצמד לשיפוד אתה לא רוצה את puds להיות יבש לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
בינתיים, להכין את רוטב fudgy. ממיסים את כל המרכיבים יחד במחבת כבדה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. תניח בצד. שמור במקרר עד 2 ימים, ואז לחמם על הכיריים או במיקרוגל על גבוה במשך 1 דקות. כדי לשרת את הפודינג, להפוך על צלחות כפית על חלק מהרוטב, ומאפשר לו לטפטף על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מפזרים שברי שקדים מומלחים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "