שוקולד אמרטי פודינג
שוקולד אמרטי פודינג הוא קינוח המגיש 8. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 786 קלוריות. אם יש לכם ביסקוויטים amaretti, סירופ זהב, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 127 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Amaretti Morbidi (עוגיות אמרטי רכות), Amaretti Fritters (amaretti Fritti), ו שוקולד ואמרטי טורט עם ציפוי שוקולד אלוהי.
הוראות
מחממים תנור ל 200C / מאוורר 180c / גז 6 ולשים על קומקום מלא. יש פח קלייה גדול מוכן. חמאה 10 ריבועים של רדיד, כל אחד על 15 x 15 ס " מ. חמאה 10 x 200ml מיני פודינג פחים, אבק עם קמח, ואז לנצל את העודף.
חותכים 10 עיגולים קטנים של נייר אפייה כדי להתאים את תחתית ושחרר אחד לתוך כל פח.
ממיסים את החמאה והשוקולד יחד במחבת, מחממים בעדינות ומערבבים מדי פעם. להפריש להתקרר. בינתיים, לשים את הביצים וסוכר לתוך קערה גדולה לטאטא עם מקצף חשמלי במשך 10 דקות, או עד התמהיל הוא עבה קצף ומחזיק שביל במשך כמה שניות.
מערבבים את השקדים הקרקע, קמח ואבקת אפייה יחד. Splash 1 כף אמרטו על הביסקוויטים. מקפלים את תערובת השוקולד המקורר לתוך הביצה והסוכר המוקצף באמצעות כפית מתכת גדולה. בצע עם תערובת הקמח, ואז לעבוד באמרטו.
ממלאים את הארגזים שליש מלא, ואז טיפה ביסקוויט amaretti ולמעלה עם תערובת, משאיר פער 1cm בין החלק העליון של התמהיל ואת קצה הפחים. באופן רופף לכווץ מרובע רדיד מעל החלק העליון של כל פח.
שים את הפחים במחבת הצלייה ושופכים מים חמים סביבו צריך לבוא על באמצע הדרך את הצדדים של פודינג.
אופים במשך 30 דקות, ואז להכניס שיפוד לתוך אחד; כמה פירורים לחים צריך להיצמד לשיפוד אתה לא רוצה את puds להיות יבש לחלוטין.
בינתיים, להכין את רוטב fudgy. ממיסים את כל המרכיבים יחד במחבת כבדה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. תניח בצד. שמור במקרר עד 2 ימים, ואז לחמם על הכיריים או במיקרוגל על גבוה במשך 1 דקות. כדי לשרת את הפודינג, להפוך על צלחות כפית על חלק מהרוטב, ומאפשר לו לטפטף על הקצוות.
מפזרים שברי שקדים מומלחים ומגישים מיד.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "