קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שוקולד אמרטי פודינג

שוקולד אמרטי פודינג
שוקולד אמרטי פודינג הוא קינוח המגיש 8. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 786 קלוריות. אם יש לכם ביסקוויטים amaretti, סירופ זהב, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 127 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Amaretti Morbidi (עוגיות אמרטי רכות), Amaretti Fritters (amaretti Fritti), ו שוקולד ואמרטי טורט עם ציפוי שוקולד אלוהי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 200C / מאוורר 180c / גז 6 ולשים על קומקום מלא. יש פח קלייה גדול מוכן. חמאה 10 ריבועים של רדיד, כל אחד על 15 x 15 ס " מ. חמאה 10 x 200ml מיני פודינג פחים, אבק עם קמח, ואז לנצל את העודף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים 10 עיגולים קטנים של נייר אפייה כדי להתאים את תחתית ושחרר אחד לתוך כל פח.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
ממיסים את החמאה והשוקולד יחד במחבת, מחממים בעדינות ומערבבים מדי פעם. להפריש להתקרר. בינתיים, לשים את הביצים וסוכר לתוך קערה גדולה לטאטא עם מקצף חשמלי במשך 10 דקות, או עד התמהיל הוא עבה קצף ומחזיק שביל במשך כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים את השקדים הקרקע, קמח ואבקת אפייה יחד. Splash 1 כף אמרטו על הביסקוויטים. מקפלים את תערובת השוקולד המקורר לתוך הביצה והסוכר המוקצף באמצעות כפית מתכת גדולה. בצע עם תערובת הקמח, ואז לעבוד באמרטו.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
ממלאים את הארגזים שליש מלא, ואז טיפה ביסקוויט amaretti ולמעלה עם תערובת, משאיר פער 1cm בין החלק העליון של התמהיל ואת קצה הפחים. באופן רופף לכווץ מרובע רדיד מעל החלק העליון של כל פח.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
שים את הפחים במחבת הצלייה ושופכים מים חמים סביבו צריך לבוא על באמצע הדרך את הצדדים של פודינג.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
אופים במשך 30 דקות, ואז להכניס שיפוד לתוך אחד; כמה פירורים לחים צריך להיצמד לשיפוד אתה לא רוצה את puds להיות יבש לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
בינתיים, להכין את רוטב fudgy. ממיסים את כל המרכיבים יחד במחבת כבדה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. תניח בצד. שמור במקרר עד 2 ימים, ואז לחמם על הכיריים או במיקרוגל על גבוה במשך 1 דקות. כדי לשרת את הפודינג, להפוך על צלחות כפית על חלק מהרוטב, ומאפשר לו לטפטף על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מפזרים שברי שקדים מומלחים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "