שוקולד ביס חמאת בוטנים
ביס של חמאת בוטנים שוקולד עשוי להיות בדיוק המתאבנים שאתה מחפש. מתאים ל-14 מנות. מנה אחת מכילה 145 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . תמורת 18 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם תערובת ביסקוויט/אפייה, חלב מרוכז, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21% . הציון הזה לא כל כך גדול. ביס של חמאת בוטנים שוקולד , ביס שוקולד של חמאת בוטנים ונגיסות חמאת בוטנים של שוקולד צ'יה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים את החלב, חמאת הבוטנים והוניל עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים תערובת ביסקוויטים רק עד לתערובת אחידה. מקפלים פנימה שוקולד צ'יפס.
זרוק בכפות מעוגלות במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים ב-375 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות. מצננים 2 דקות לפני שמוציאים לרשתות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לביסות חמאת בוטנים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.