קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

שוקולד חלב וגטו קרמל מלוח סנט הונורה

שוקולד חלב וגטו קרמל מלוח סנט הונורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל שוקולד חלב וגטו קרמל מלוח סנט הונורה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 975 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ג'לטין, שוקולד חלב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Strawberry Gâteau St Honoré, עוגת שוקולד חלב קרמל מלוח, ו עוגיות שוקולד צ'יפס עם חלב קרמל מלוח.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f. קו 2 דפי אפייה עם נייר parchmentpaper. לפתוח 1 גיליון בצק עלים על פני שטח קל. לפתוח את השני בצק sheetand למקם ישירות על גבי הראשון, יוצר2 שכבות. לחץ מעט כדי לדבוק. באמצעות a10 "מחבת עוגה או תחתית מחבת טארט כמדריך, לחתוך מאפה עם סכין קילוף לתוך 10" עגול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקום על גיליון מוכן 1.
3
אופים בסיס עד goldenbrown נפוח ועמוק, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
תן cool.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שטח אטום בטמפרטורת החדר.
5
עבור פחזניות, מחממים תנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מערבבים חלב, חמאה, סוכר ומלח בסיר אמדיום; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
הסרת חום ולהוסיף 1 כוס קמח. מערבבים tocombine. חזור לחום בינוני-גבוה; stirdough במרץ עד ליצירת סרט יבש onbottom וצדדים של פאן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
העברת בצק למיקסר לעמוד הראויעם מצורף משוט.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
9
הוסף ביצים אחת בכל פעם, המשלב באופן מלא בין תוספות.לגרד בצק לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה a1/ 2 או שקית ניילון עם 1/2 " לחתוך diagonallyfrom 1 בפינה. צינור 1"-1 1/4" -קוטר עגולבכדי גיליון מצופה קלף שני (צריך להיות 25-30 סיבובים). טיפים חלקים עם קצות אצבעות לחותלמבנים צמרות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
10
אופים במשך 20 דקות. נמוך יותר temperatureto 163° ואופים עד חום זהוב anddry, 15-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בואו להתקרר לחלוטין.
12
באמצעות סכין חדה, לחתוך חור קטןחתיכה של כל נשיפה. לעשות קדימה:> יכול bemade 2 חודשים קדימה. חנות infreezer אטום. הפשרה לפני שתמשיך.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
להביא חלב 1/3 כוס סוכר כדי להתבשל בסיר בינוני, סוכר stirringuntil מתמוסס. מערבבים קורנפלור3 כפות מים בקערה קטנה להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף חלמונים ביצה עם הנותרים 1/4 כוססוגר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף תערובת קורנפלור. בהדרגה לטאטא בתערובת חלב חם;לחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
להקציף חום overmedium כל הזמן עד עבה, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הסר מהחום.
6
תוסיף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
7
להקציף untilmelted וחלק. מחלקים מאפה creamequally בין 2 קערות בינוניות (about1 1/4 כוסות כל). לחץ על פלסטיק לעטוף directlyonto פני השטח של 1 קערה של קרם מאפה.צ ' יל עד קר ושמור למלחמוסלין קרמל. מיד להשתמש קרם hotpastry עבור דיפלומט קרם.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מוסיפים שוקולד חלב לקרם מאפה חם; stiruntil נמס וחלק. לחץ ישירות על עטיפת פלסטיק אל פני השטח של קרם ולתת קולטטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
קרם מאפהקרם מאפה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
2
מניחים 2 כפות מים קרים mediumbowl.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מפזרים ג ' לטין מעל; לתת לעמוד במשך 10 דקות כדי לרכך. להביא 1/2 כוס קצפת להרתיח בסיר כבד קטן.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הוסף תערובת hotcream כדי מרכך תערובת ג ' לטין ומערבבים עד מומס. צמרמורת רק עד קר, לטאטא לעתים קרובות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
Placeremaining 1 כוס קרם מקורר בתוך mediumbowl. באמצעות מערבל חשמלי, הכה untilpeaks טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
להוסיף תערובת ג ' לטין beatuntil פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
7
מקפלים קצפת לתוך chocolatemixture 3 תוספות, מתקפל רק כדי blendbetween תוספות. כיסוי וצינה untilset, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1
מערבבים 2 כפות מים, סוכר, ושמנת טרטרין סיר על חום בינוני-נמוך untilsugar מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה;להרתיח מבלי לערבב, occasionallyswirling פאן צחצוח את הצדדים עםמברשת מאפה רטוב, עד צבע ענבר עמוק, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום; בהדרגה להוסיף קרם (תערובת יהיה bubblevigourly). מערבבים עד כל bitsdissolve קרמל ותערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3
בואו מגניב.
4
במיקסר לעמוד מצויד עם להקציףטבח, לנצח מאפה שמור צונן ורוטב קרמל במהירות בינונית.בהדרגה להוסיף חמאה, 1 כף בכל פעם, מכות עד משולבת במלואה ביןתוספות. מוכה במלח ווניל. Scoopinto שקית מאפה מצויד עם קצה קטן או שקית פלסטיק עם 1/4 " לחתוך באלכסון מ1 פינה צינור לתוך פחזניות שמנת. פחזניות Covercream וצינה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
קרם מאפהקרם מאפה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
הגדר את דיסק בצק עלים על צלחת שמורה. שים חצי פחזניות בצד.לטבול בתחתית הנותרים פחזניות שמנת לתוך
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2
זיגוג שוקולד ולסדר במעגל, צד שוקולד למטה, סביב קצה המאפה, עוזב 1/2 " גבול רגיל. Repeatwith הנותרים פחזניות קרם, שכבות מעל השורה הראשונה של פחזניות כאילו הנחת לבנים. קרם דיפלומטי Spoonchilled למרכז gâteau, מתפשט לקצה הפנימי של פחזניות.אבק קל עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת

מרכיבים