שוקולד חלב-קרמל טארט עם אגוזי לוז ואספרסו
טארט שוקולד-קרמל עם אגוזי לוז ואספרסו עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חומץ תפוחים, שוקולד חלב, מי קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טוסט ריקוטה מקיאטו קרמל עם אגוזי לוז, בננות, ושעועית אספרסו מצופה שוקולד, מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, ו עוגת שוקולד חלב פררו רושה עם אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת קמח, אבקת סוכר, ומלח במעבד.
הוסף חמאה; באמצעות on/offturns, תערובת עד תערובת דומה coarsemeal.
הוסף 1 כף מי קרח; התהליךפשוט עד הבצק מתחיל להתקבץ יחד, הוספת מי קרח יותר על ידי כפית יבשה.
העברת בצק ל 13 3/4 x 4 1/2-מחבת טארט inchrectangular עם removablebottom. לחץ על הבצק לתחתית ועל הישבנים של המחבת. להקפיא קרום 20 דקות.
בינתיים, מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
אופים חום זהוב crustuntil מבושל דרך, כ -30 דקות. קרום מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
מערבבים סוכר ומים 1/4 כוס בסיר בינוני גלי מעל סוכר heatuntil בינוני מתמוסס. להגביר את החום ואת הבוץ מבלי לערבב עד סירופ הוא mediumamber, מדי פעם צחצוח למטה מחבת עם מברשת מאפה רטוב swirlingpan, כ 8 דקות.
הוסף קרם (תערובת יהיה בועה למעלה).
מניחים סיר מעל חום בינוני; חתיכות קרמל stiruntil להתמוסס.
מוסיפים חמאה, חומץ ומלח, מערבבים עד שהחמאה נמסה. אגוזי לוז Stirin. כפית מילוי לקרום. Chilluntil קר ולהגדיר, כ -30 דקות.
מערבבים אבקת קרם andespresso בסיר קטן. Bringto להתבשל מעל חום בינוני גבוה, stirringoccasionally, עד אבקת אספרסו isdissolved.
מוסיפים שוקולד וחמאה, מערבבים עד חלקה.
ריצה מהירה עם קקאו ניבס. צ ' יל טארט עד topping isset, על 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2days קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מניחים טארט onplatter; לחתוך לרוחב 8 ברים לשרת.
* ביטים של פולי קקאו קלויים פגז; זמיןחנויות רבות של מזונות מיוחדים ו fromchocosphere.com.