שוקולד חמאת בוטנים מוס-מלא קאפקייקס
המתכון שוקולד חמאת בוטנים מוס מלא קאפקייקס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 238 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים חלקה, קמח מאפה, אבקת קקאו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד מלאות בחמאת בוטנים, קרם חמאת בוטנים מלא עוגות שוקולד, ו קרם חמאת בוטנים מלא עוגות שוקולד.
הוראות
מחממים את התנור ל 163°. קו 2 מחבתות cupcake עם 18 ספינות נייר ולמלא את הספלים הריקים חצי מלא מים כדי למנוע חריכה.
כדי להפוך את העוגות, לערבב את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, אבקת קקאו יחד בקערה גדולה. במעבד מזון, למזג את שמן קנולה, נקטר אגבה, חלב סויה, טופו, תמצית וניל, וחומץ, מגרד את הקערה לעתים קרובות. להתמזג עד חלקה מאוד, ללא נתחים של טופו גלוי, על 2 עד 3 דקות.
מערבבים את החומרים הרטובים עם החומרים היבשים. מערבבים היטב וכפית לתוך מחבת הקאפקייקס מוכן, משאיר קצת מקום בחלק העליון של כל כוס.
אופים במשך 20 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הקאפקייק יוצא נקי.
הסר את הקאפקייקס מהמחבת ומניח על מדף קירור. מגניב לחלוטין לפני מילוי וזיגוג.
כדי להכין את המילוי, למזג את הטופו במעבד מזון עד חלקה מאוד שמנת, כ 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את נקטר האגבה ומתמזגים שוב.
מוסיפים את חמאת הבוטנים, תמצית הוניל והמלח ומערבבים היטב עד קליל וחלק מאוד. מקררים במשך 1 עד 2 שעות כדי המשרד לפני מילוי cupcakes.
כדי להרכיב את העוגות, תצטרך שקית מאפה מצויד טיפ גדול וחלק. למלא את שקית מאפה עם מוס חמאת בוטנים ולהכניס את הקצה באמצע החלק העליון של קאפקייק. לסחוט מילוי בתוך כל קאפקייק רק עד שהוא מתחיל להתרחב.
הבא כפור את צמרות. אם הזיגוג מוצק מדי, לחמם במיקרוגל במשך כמה שניות כדי לרכך אותו.
מורחים את ganache באופן שווה על החלק העליון של העוגות.
תן לקאפקייקס לשבת במקרר עד שיהיו מוכנים להגיש.
מקשטים עם בוטנים אם תרצה.
Reprinted עם אישור מאפייה עם צוף אגבה: מעל 100 מתכונים באמצעות הממתיק האולטימטיבי של הטבע על ידי אניה Catalano. זכויות יוצרים © 2008 by Ania Catalano; photography © 2008 by Lara Hata. Published by Celestial Arts, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc. ניו יורק.Ania Catalano הוא בוגר של בית הספר גורמה טבעי של בישול בניו יורק והבעלים של גורמה Whole Foods קייטרינג ובישול הספר במילפורד, קונטיקט.