שוקולד לבן האהבה
שוקולד לבן האהבה יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 28 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, שוקולד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מוס שוקולד-לכל האהבה שלך, קליפת שוקולד ליום האהבה, ו עוגת שוקולד ללא קמח יום האהבה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 2 1/2-על-3-אינץ לב בצורת קוקי קאטר
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח.
מניחים חמאה וסוכר בקערת מערבל עומד ומקציפים עד לקבלת צבע בהיר.
מוסיפים את צבע המאכל האדום, הביצה והחלב ומקציפים לשילוב. המשך עם מתכון צמרמורת במשך 2 שעות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מפזרים משטח עבודה ומערוך עם סוכר קונדיטור ומרדדים בצק לעובי של 1/4 אינץ'. העבירו בצק לעיתים קרובות כדי למנוע את הידבקותו והוסיפו עוד סוכר קונדיטור למשטח העבודה ולמערוך לפי הצורך. עם 2 1/2-על-3-אינץ לב בצורת קוקי קאטר, לחתוך 36 לבבות, מחדש מתגלגל בצק לפי צורך.
מניחים לפחות 1 אינץ ' זה מזה על ניירות אפייה מרופדים קלף, ואופים עד עוגיות מוגדרים אבל לא חום, על 7-8 דקות.
מניחים להתקרר מעט על התבנית לפני שמעבירים למתלה להתקרר לחלוטין.
להכנת לבבות ולנטיין מפוספסים, העבירו מחצית מהשוקולד המומס לשקית מאפה חד פעמית, סובבו את הקצה סגור, ובעזרת מספריים גזרו פתח קטן מאוד בקצה. החל מתחתית העוגיה, הפעילו לחץ עדין על שקית המאפה וטפטפו קווי שוקולד קדימה ואחורה מעל העוגיה, ועלו למעלה כשהשוקולד זורם. אפשר לשוקולד להתייצב לפני האכילה או האריזה.
להכנת לבבות ולנטיין מנוקדים, צבעו את השוקולד שנותר בצבעי מאכל ורודים לגוון הוורוד הרצוי.
מעבירים לשקית מאפה חד פעמית, מסובבים את הקצה סגור, ומשתמשים במספריים, חותכים פתח קטן מאוד בקצה. החזיקו את שקית המאפה בניצב לעוגיה והפעילו לחץ עדין על צינור נקודת שוקולד. שחרר את הלחץ על השקית עד שהזרימה נעצרת, והמשך על פני השטח של העוגייה, צנרת נקודות בגודל שונה, אם תרצה בכך. הקש בעדינות על העוגיה כדי ליישב את השוקולד ואפשר להתייצב לפני האכילה או האריזה.
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח. הניחו בצד.
מניחים חמאה וסוכר בקערה גדולה של מערבל מעמד חשמלי ומקציפים עד לקבלת צבע בהיר.
מוסיפים ביצה וחלב ומקציפים לשילוב. שים מיקסר על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף קמח, והיכו עד התערובת מתרחקת מן הצד של הקערה. מחלקים את הבצק לשניים, עוטפים בנייר שעווה ומכניסים למקרר למשך 2 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מפזרים משטח שבו תוכלו לרדד בצק עם אבקת סוכר.
מוציאים בכל פעם חבילת בצק עטופה 1 מהמקרר, מפזרים מערוך עם אבקת סוכר ומרדדים בצק לעובי של 1/4 אינץ'. העבירו את הבצק ובדקו מתחת לעיתים קרובות כדי לוודא שהוא לא נדבק. אם הבצק התחמם במהלך הגלגול, הניחו דף עוגיות קר מעל למשך 10 דקות לצינון.
חותכים לצורה הרצויה, מניחים לפחות 1 אינץ ' זה מזה על תבנית אפייה משומנת, קלף או מחצלת אפייה מסיליקון, ואופים 7 עד 9 דקות או עד שהעוגיות רק מתחילות להשחים סביב הקצוות, ומסובבות את גיליון העוגיות באמצע זמן האפייה.
הניחו לשבת על תבנית אפייה למשך 2 דקות לאחר הוצאתם מהתנור ואז עברו לקירור מלא על רשת.
מגישים כמו שהוא או קרח לפי הצורך. חנות במיכל אטום עד 1 שבוע.