קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

שרימפס וגבינת שמנת משולשי פילו

שרימפס וגבינת שמנת משולשי פילו
משולשי פילו גבינת שרימפס וגבינת שמנת עשויים להיות בדיוק ה-hor d'oeuvre שאתה מחפש. תמורת 35 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 2 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 107 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמיר, בצל ירוק, שרימפס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: משולשי גבינת פילו , משולשי פילו גבינת דבש-עזים , ומשולשי פילו גבינת פטריות ועזים .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה בינונית מערבבים יחד את השרימפס, השמיר, הבצל הירוק, הפונטינה וגבינת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
על משטח נקי ושטוח, פורסים את בצק הפילו. עורמים את הבצק וחותכים לאורכו לרבעים. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת מטבח לחה נקייה כדי למנוע ממנו להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
עורמים 4 רצועות, מברישים בחמאה מומסת בין רצועה. כף כ-1 כף מתערובת השרימפס על קצה אחד של הרצועות המוכנות. מקפלים פינה אחת של הקצה הקצר על התערובת, ומשאירים גבול של 1 אינץ'. המשך לקפל מצד לצד עד לקצה הרצועה, תוך יצירת משולש. חזור על ההליך עם שאר תערובת הפילו, החמאה והשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
מברישים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מניחים את המשולשים, עם צד התפר כלפי מטה, על ניירות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים עד להזהבה, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מגישים חם.

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את Bollinger Brut Special Cuvee. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.