שרימפס וגבינת שמנת משולשי פילו
משולשי פילו גבינת שרימפס וגבינת שמנת עשויים להיות בדיוק ה-hor d'oeuvre שאתה מחפש. תמורת 35 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 2 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 107 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמיר, בצל ירוק, שרימפס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: משולשי גבינת פילו , משולשי פילו גבינת דבש-עזים , ומשולשי פילו גבינת פטריות ועזים .
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
בקערה בינונית מערבבים יחד את השרימפס, השמיר, הבצל הירוק, הפונטינה וגבינת השמנת.
על משטח נקי ושטוח, פורסים את בצק הפילו. עורמים את הבצק וחותכים לאורכו לרבעים. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת מטבח לחה נקייה כדי למנוע ממנו להתייבש.
עורמים 4 רצועות, מברישים בחמאה מומסת בין רצועה. כף כ-1 כף מתערובת השרימפס על קצה אחד של הרצועות המוכנות. מקפלים פינה אחת של הקצה הקצר על התערובת, ומשאירים גבול של 1 אינץ'. המשך לקפל מצד לצד עד לקצה הרצועה, תוך יצירת משולש. חזור על ההליך עם שאר תערובת הפילו, החמאה והשרימפס.
מניחים את המשולשים, עם צד התפר כלפי מטה, על ניירות אפייה.
אופים עד להזהבה, 12 עד 15 דקות.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את Bollinger Brut Special Cuvee. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.