קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז

שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז
המתכון שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 50 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם סודה לשתייה, ביצים, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. טורט אספרסו שוקולד לבן עם פרלין אגוזי לוז, טורט פטל שוקולד לבן, ו שוקולד לבן קפוא וטורט מוס פטל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
עבור הספוג, מחממים תנור ל 180c/מאוורר 160c / גז 4, ואז גריז קו הבסיס של עמוק 22cm springform עוגה בדיל. דק קוצצים את אגוזי לוז קלויים במעבד מזון, ולאחר מכן להטות לתוך קערה עם סוכר, קמח ביקרבונט של סודה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה, ולאחר מכן מערבבים במהירות את החמאה, חלב וחלמונים לתוך החומרים יבשים. כאשר התערובת חלקה, מערבבים בשליש מהחלבונים של הביצה, ואז לקפל בעדינות בשאר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
יוצקים את התערובת לתוך הפח מוכן, אופים עבור 40-50 דקות עד העוגה הוא זהב וspringy לגעת, ולאחר מכן לאפשר מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
עבור מוס, להמיס את השוקולד בקערת זכוכית להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי, ואז לתת לו להתקרר מעט. לרכך את הג 'לטין במים, לסחוט החוצה, ואז לשים במחבת קטנה עם 100 מ" ל של השמנת. חם בעדינות מעל חום נמוך עד הג ' לטין הוא נמס (אתה לא צריך להיות מסוגל לראות כל פסים ברורים בקרם), ולאחר מכן להטות לתוך קערה עם השמנת הנותרת וחלבון ביצה. ודא שאתה ביסודיות לגרד את המחבת כך לא ג ' לטין נשאר מאחור. הכה עד שהוא מחזיק את צורתו, ואז כפית רבע מתערובת שמנת זה לתוך השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים בקצרה עד חלקה. מקפלים את תערובת הקרם הנותרת ואת פטל, מערבלים את התערובת כך פירות יער להתחיל שיש מוס, ואז להפריש עד העוגה הוא מגניב.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
6
כדי להרכיב, לפצל את הספוג לשניים מחדש את הבסיס של פח העוגה עם קלף אפייה. השתמש ברצועה רציפה ארוכה של קלף אפייה לעטוף סביב קו החלק הפנימי, כמו זה יעזור להפוך את הצדדים של הטורט המוגמר נראה חלק. לחץ על החצי התחתון של העוגה בחזרה לתוך הפח, מפזרים חצי ליקר, ואז בעדינות כפית על המוס.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
מפזרים את הצד לחתוך של העוגה העליונה עם ליקר שנותר ולשים את זה, צד ספוג ליקר למטה, על גבי מוס. לחץ בעדינות, לעטוף את כל הפח בסרט נצמדות, ואז להירגע בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
כדי לשרת, להסיר את הטורט מהמקרר על 1 שעה לפני שאתה רוצה לאכול אותו, לשחרר את הפח, ולאחר מכן לקלף בעדינות את קלף האפייה. קל אבק החלק העליון של הטורט עם סוכר הדובדבן, ואז ערימה על תלתלים שוקולד (ראה תיבה, להלן) וכמה פטל.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.