שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז
המתכון שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 50 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם סודה לשתייה, ביצים, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. טורט אספרסו שוקולד לבן עם פרלין אגוזי לוז, טורט פטל שוקולד לבן, ו שוקולד לבן קפוא וטורט מוס פטל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
עבור הספוג, מחממים תנור ל 180c/מאוורר 160c / גז 4, ואז גריז קו הבסיס של עמוק 22cm springform עוגה בדיל. דק קוצצים את אגוזי לוז קלויים במעבד מזון, ולאחר מכן להטות לתוך קערה עם סוכר, קמח ביקרבונט של סודה.
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה, ולאחר מכן מערבבים במהירות את החמאה, חלב וחלמונים לתוך החומרים יבשים. כאשר התערובת חלקה, מערבבים בשליש מהחלבונים של הביצה, ואז לקפל בעדינות בשאר.
יוצקים את התערובת לתוך הפח מוכן, אופים עבור 40-50 דקות עד העוגה הוא זהב וspringy לגעת, ולאחר מכן לאפשר מגניב.
עבור מוס, להמיס את השוקולד בקערת זכוכית להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי, ואז לתת לו להתקרר מעט. לרכך את הג 'לטין במים, לסחוט החוצה, ואז לשים במחבת קטנה עם 100 מ" ל של השמנת. חם בעדינות מעל חום נמוך עד הג ' לטין הוא נמס (אתה לא צריך להיות מסוגל לראות כל פסים ברורים בקרם), ולאחר מכן להטות לתוך קערה עם השמנת הנותרת וחלבון ביצה. ודא שאתה ביסודיות לגרד את המחבת כך לא ג ' לטין נשאר מאחור. הכה עד שהוא מחזיק את צורתו, ואז כפית רבע מתערובת שמנת זה לתוך השוקולד המומס.
מערבבים בקצרה עד חלקה. מקפלים את תערובת הקרם הנותרת ואת פטל, מערבלים את התערובת כך פירות יער להתחיל שיש מוס, ואז להפריש עד העוגה הוא מגניב.
כדי להרכיב, לפצל את הספוג לשניים מחדש את הבסיס של פח העוגה עם קלף אפייה. השתמש ברצועה רציפה ארוכה של קלף אפייה לעטוף סביב קו החלק הפנימי, כמו זה יעזור להפוך את הצדדים של הטורט המוגמר נראה חלק. לחץ על החצי התחתון של העוגה בחזרה לתוך הפח, מפזרים חצי ליקר, ואז בעדינות כפית על המוס.
מפזרים את הצד לחתוך של העוגה העליונה עם ליקר שנותר ולשים את זה, צד ספוג ליקר למטה, על גבי מוס. לחץ בעדינות, לעטוף את כל הפח בסרט נצמדות, ואז להירגע בן לילה.
כדי לשרת, להסיר את הטורט מהמקרר על 1 שעה לפני שאתה רוצה לאכול אותו, לשחרר את הפח, ולאחר מכן לקלף בעדינות את קלף האפייה. קל אבק החלק העליון של הטורט עם סוכר הדובדבן, ואז ערימה על תלתלים שוקולד (ראה תיבה, להלן) וכמה פטל.