קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז

שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז
המתכון שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 50 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם סודה לשתייה, ביצים, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. טורט אספרסו שוקולד לבן עם פרלין אגוזי לוז, טורט פטל שוקולד לבן, ו שוקולד לבן קפוא וטורט מוס פטל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
עבור הספוג, מחממים תנור ל 180c/מאוורר 160c / גז 4, ואז גריז קו הבסיס של עמוק 22cm springform עוגה בדיל. דק קוצצים את אגוזי לוז קלויים במעבד מזון, ולאחר מכן להטות לתוך קערה עם סוכר, קמח ביקרבונט של סודה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה, ולאחר מכן מערבבים במהירות את החמאה, חלב וחלמונים לתוך החומרים יבשים. כאשר התערובת חלקה, מערבבים בשליש מהחלבונים של הביצה, ואז לקפל בעדינות בשאר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את התערובת לתוך הפח מוכן, אופים עבור 40-50 דקות עד העוגה הוא זהב וspringy לגעת, ולאחר מכן לאפשר מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
עבור מוס, להמיס את השוקולד בקערת זכוכית להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי, ואז לתת לו להתקרר מעט. לרכך את הג 'לטין במים, לסחוט החוצה, ואז לשים במחבת קטנה עם 100 מ" ל של השמנת. חם בעדינות מעל חום נמוך עד הג ' לטין הוא נמס (אתה לא צריך להיות מסוגל לראות כל פסים ברורים בקרם), ולאחר מכן להטות לתוך קערה עם השמנת הנותרת וחלבון ביצה. ודא שאתה ביסודיות לגרד את המחבת כך לא ג ' לטין נשאר מאחור. הכה עד שהוא מחזיק את צורתו, ואז כפית רבע מתערובת שמנת זה לתוך השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים בקצרה עד חלקה. מקפלים את תערובת הקרם הנותרת ואת פטל, מערבלים את התערובת כך פירות יער להתחיל שיש מוס, ואז להפריש עד העוגה הוא מגניב.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
6
כדי להרכיב, לפצל את הספוג לשניים מחדש את הבסיס של פח העוגה עם קלף אפייה. השתמש ברצועה רציפה ארוכה של קלף אפייה לעטוף סביב קו החלק הפנימי, כמו זה יעזור להפוך את הצדדים של הטורט המוגמר נראה חלק. לחץ על החצי התחתון של העוגה בחזרה לתוך הפח, מפזרים חצי ליקר, ואז בעדינות כפית על המוס.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
מפזרים את הצד לחתוך של העוגה העליונה עם ליקר שנותר ולשים את זה, צד ספוג ליקר למטה, על גבי מוס. לחץ בעדינות, לעטוף את כל הפח בסרט נצמדות, ואז להירגע בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
כדי לשרת, להסיר את הטורט מהמקרר על 1 שעה לפני שאתה רוצה לאכול אותו, לשחרר את הפח, ולאחר מכן לקלף בעדינות את קלף האפייה. קל אבק החלק העליון של הטורט עם סוכר הדובדבן, ואז ערימה על תלתלים שוקולד (ראה תיבה, להלן) וכמה פטל.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.