קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

עוף מטוגן

עוף מטוגן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים,אז נסו עוף מטוגן. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.15 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 78 גרם חלבון, 71 גרם שומן, ובסך הכל של 1300 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת בצל, עוף, אבקת שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. הציון הזה די טוב. נסו עוף אידיוט ג'מייקני, צמח מטוגן וקוקוס מקדמיה קינואה מטוגנת, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם טעים מאוד ארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו עוף מטוגן בתנור - עוף מטוגן בתנור חריף בטוח ישמח את כל האורחים שלכם (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את העוף בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים מים קרים, על ידי ליטר, כדי לכסות את העוף על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוסיפים 1 כף מלח לכל ליטר מים. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
כשאתה מוכן לבישול, מערבבים את הקמח, אבקות השום והבצל, הפפריקה והקאיין בפלטה גדולה ורדודה עד לקבלת תערובת אחידה; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מערבבים יחד את החמאה והרוטב החם בפלטה גדולה ועמוקה אחרת או בקערה רחבה ורדודה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מסננים את העוף במסננת ומייבשים אותו. לחפור את חתיכות כמה בכל פעם בתערובת הקמח. טובלים אותם בחלב החמאה ואז מגלגלים אותם שוב בקמח המתובל ליצירת קרום טוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
שים את נתחי העוף על פיסת קלף או נייר שעווה, או על מגש נקי, בזמן שאתה מחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
יוצקים כ -3 סנטימטרים של שמן לסיר עמוק גדול; השמן לא אמור להגיע יותר מחצי הדרך במעלה דפנות הסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
שים את הסיר על אש בינונית - גבוהה ומחמם את השמן ל 375 מעלות צלזיוס על מדחום מטוגן עמוק. עובדים בקבוצות, מוסיפים את נתחי העוף לשמן החם, 3 או 4 בכל פעם ומטגנים, הופכים את הנתחים מדי פעם, עד להזהבה אחידה ומבושלים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוציאים מהשמן בעזרת כף מחוררת ומעבירים למתלה לניקוז; חזור לבשל את החלקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
10
מגישים חם.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ניתן לשלב את דרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו.
תווים פרחוניים ופריחת תפוז, מתערבבים בניחוחות הדרים, אפרסק, יערה ומשמש בהיר על האף. על החיך תמצאו טעמים של אפרסק, משמש ופרי הדר. טעמים אלה משלבים לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.
תווים פרחוניים ופריחת תפוז, מתערבבים בניחוחות הדרים, אפרסק, יערה ומשמש בהיר על האף. על החיך תמצאו טעמים של אפרסק, משמש ופרי הדר. טעמים אלה משלבים לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.
Floral notes and orange blossoms, commingle with scents of citrus, peach, honeysuckle and light apricot on the nose. On the palate you will find flavors of peach, apricot and citrus. These flavors combine to produce an off-dry, yet well-balanced Riesling.