שוקולד לבן מנטה נפוליאונים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו שוקולד לבן מנטה נפוליאונים, שוקולד תות-לבן נפוליאון, ו שוקולד חם מנטה לבן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, חם הקצפת חתיכות בר אפייה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד נמס וחלק. מערבבים תמצית וניל מנטה. מגניב במקצת. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות עד הצטננות.
חותכים גיליון מאפה לרוחב לתוך 4 רצועות, ואז לאורך לתוך 3 רצועות לעשות 12 מלבנים.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
אופים 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב. פיצול אופקי במחצית בזמן חם.
בקערה קטנה, להכות תערובת שוקולד לבן עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד נוקשה (לא overbeat).
מניחים את החצאים התחתונים של חתיכות מאפה, צדדים מפוצלים למעלה, על צלחות הגשה. ממלאים כל אחד עם כ 1/3 כוס תערובת שוקולד לבן; להוסיף צמרות של חתיכות מאפה.