קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות9
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד לבן עוגת גבינה עם פטל

שוקולד לבן עוגת גבינה עם פטל
המתכון שוקולד לבן שוקולד עוגת גבינה בראוניז יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 5 דקות. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. אם יש לכם שימורי פטל מתוחים, שוקולד, שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
אל תחמם את התנור עדיין. קו 9 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם נייר קלף או nonstick foil.In קערה גדולה ובטוחה למיקרוגל, משלבת את החמאה ואת שני השוקולדים. מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות. מערבבים היטב. המשיכו במיקרו בעוצמה של 50% וערבבו כל 30 שניות עד שהתערובת נמסה וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הסוכרים, המלח והוניל לתערובת ומערבבים היטב. מערבבים את הביצים, אחד אחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים את קמח העוגה ומערבבים עד מעורבב. אל תכה.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
4
מורחים תערובת על החלק התחתון של המחבת ולשים במקפיא במשך 1 שעה.מחממים תנור ל 325 מעלות F. ממיסים את השבבים הלבנים בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל באמצעות 50% של כוח ערבוב כל 30 שניות. לחלופין, אתה יכול להמיס אותם בקערה להגדיר מעל אבל לא לגעת מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תן להם להתקרר. slightly.In קערה גדולה ערבוב, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד מעורב היטב, גירוד הצדדים של קערה. מקציפים בוניל וצ ' יפס לבן נמס.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים את הביצים ומערבבים רק עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
הסר את הבלילה בראוני מהמקפיא (זה צריך להיות מוצק וקר מאוד, אבל לא לבנת קרח מוצקה) ולהפיץ את תערובת עוגת הגבינה מעל.זרוק על 10 כפיות של פטל משמר על תערובת עוגת גבינה ולגרור סכין דרך לעשות מערבולות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
אופים על מדף מרכז ב 163° במשך כ 45 עד 50 דקות. עוגת הגבינה צריכה להופיע להגדיר בקצוות, אבל jiggly במרכז. זה יהיה להגדיר וכפי מתקרר, כך לא להתפתות לספוג יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
תן את הבראוניז להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר בן לילה.לתפוס נייר קלף, להרים מהמחבת ולחתוך את בראוניז לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'