קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות9
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד לבן עוגת גבינה עם פטל

שוקולד לבן עוגת גבינה עם פטל
המתכון שוקולד לבן שוקולד עוגת גבינה בראוניז יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 5 דקות. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. אם יש לכם שימורי פטל מתוחים, שוקולד, שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
אל תחמם את התנור עדיין. קו 9 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם נייר קלף או nonstick foil.In קערה גדולה ובטוחה למיקרוגל, משלבת את החמאה ואת שני השוקולדים. מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות. מערבבים היטב. המשיכו במיקרו בעוצמה של 50% וערבבו כל 30 שניות עד שהתערובת נמסה וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הסוכרים, המלח והוניל לתערובת ומערבבים היטב. מערבבים את הביצים, אחד אחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את קמח העוגה ומערבבים עד מעורבב. אל תכה.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
4
מורחים תערובת על החלק התחתון של המחבת ולשים במקפיא במשך 1 שעה.מחממים תנור ל 325 מעלות F. ממיסים את השבבים הלבנים בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל באמצעות 50% של כוח ערבוב כל 30 שניות. לחלופין, אתה יכול להמיס אותם בקערה להגדיר מעל אבל לא לגעת מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
תן להם להתקרר. slightly.In קערה גדולה ערבוב, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד מעורב היטב, גירוד הצדדים של קערה. מקציפים בוניל וצ ' יפס לבן נמס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
מוסיפים את הביצים ומערבבים רק עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
הסר את הבלילה בראוני מהמקפיא (זה צריך להיות מוצק וקר מאוד, אבל לא לבנת קרח מוצקה) ולהפיץ את תערובת עוגת הגבינה מעל.זרוק על 10 כפיות של פטל משמר על תערובת עוגת גבינה ולגרור סכין דרך לעשות מערבולות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
אופים על מדף מרכז ב 163° במשך כ 45 עד 50 דקות. עוגת הגבינה צריכה להופיע להגדיר בקצוות, אבל jiggly במרכז. זה יהיה להגדיר וכפי מתקרר, כך לא להתפתות לספוג יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
תן את הבראוניז להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר בן לילה.לתפוס נייר קלף, להרים מהמחבת ולחתוך את בראוניז לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף