שוקולד לבן עוגת גבינה עם פטל
המתכון שוקולד לבן שוקולד עוגת גבינה בראוניז יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 5 דקות. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. אם יש לכם שימורי פטל מתוחים, שוקולד, שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל (מתכונים דומים).
הוראות
אל תחמם את התנור עדיין. קו 9 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם נייר קלף או nonstick foil.In קערה גדולה ובטוחה למיקרוגל, משלבת את החמאה ואת שני השוקולדים. מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות. מערבבים היטב. המשיכו במיקרו בעוצמה של 50% וערבבו כל 30 שניות עד שהתערובת נמסה וחלקה.
מוסיפים את הסוכרים, המלח והוניל לתערובת ומערבבים היטב. מערבבים את הביצים, אחד אחד.
מוסיפים את קמח העוגה ומערבבים עד מעורבב. אל תכה.
מורחים תערובת על החלק התחתון של המחבת ולשים במקפיא במשך 1 שעה.מחממים תנור ל 325 מעלות F. ממיסים את השבבים הלבנים בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל באמצעות 50% של כוח ערבוב כל 30 שניות. לחלופין, אתה יכול להמיס אותם בקערה להגדיר מעל אבל לא לגעת מים רותחים.
תן להם להתקרר. slightly.In קערה גדולה ערבוב, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד מעורב היטב, גירוד הצדדים של קערה. מקציפים בוניל וצ ' יפס לבן נמס.
מוסיפים את הביצים ומערבבים רק עד מעורב.
הסר את הבלילה בראוני מהמקפיא (זה צריך להיות מוצק וקר מאוד, אבל לא לבנת קרח מוצקה) ולהפיץ את תערובת עוגת הגבינה מעל.זרוק על 10 כפיות של פטל משמר על תערובת עוגת גבינה ולגרור סכין דרך לעשות מערבולות.
אופים על מדף מרכז ב 163° במשך כ 45 עד 50 דקות. עוגת הגבינה צריכה להופיע להגדיר בקצוות, אבל jiggly במרכז. זה יהיה להגדיר וכפי מתקרר, כך לא להתפתות לספוג יתר על המידה.
תן את הבראוניז להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר בן לילה.לתפוס נייר קלף, להרים מהמחבת ולחתוך את בראוניז לריבועים.