קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות9
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד לבן עוגת גבינה עם פטל

שוקולד לבן עוגת גבינה עם פטל
המתכון שוקולד לבן שוקולד עוגת גבינה בראוניז יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 5 דקות. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. אם יש לכם שימורי פטל מתוחים, שוקולד, שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
אל תחמם את התנור עדיין. קו 9 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם נייר קלף או nonstick foil.In קערה גדולה ובטוחה למיקרוגל, משלבת את החמאה ואת שני השוקולדים. מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות. מערבבים היטב. המשיכו במיקרו בעוצמה של 50% וערבבו כל 30 שניות עד שהתערובת נמסה וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את הסוכרים, המלח והוניל לתערובת ומערבבים היטב. מערבבים את הביצים, אחד אחד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את קמח העוגה ומערבבים עד מעורבב. אל תכה.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
4
מורחים תערובת על החלק התחתון של המחבת ולשים במקפיא במשך 1 שעה.מחממים תנור ל 325 מעלות F. ממיסים את השבבים הלבנים בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל באמצעות 50% של כוח ערבוב כל 30 שניות. לחלופין, אתה יכול להמיס אותם בקערה להגדיר מעל אבל לא לגעת מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
תן להם להתקרר. slightly.In קערה גדולה ערבוב, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד מעורב היטב, גירוד הצדדים של קערה. מקציפים בוניל וצ ' יפס לבן נמס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מוסיפים את הביצים ומערבבים רק עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
הסר את הבלילה בראוני מהמקפיא (זה צריך להיות מוצק וקר מאוד, אבל לא לבנת קרח מוצקה) ולהפיץ את תערובת עוגת הגבינה מעל.זרוק על 10 כפיות של פטל משמר על תערובת עוגת גבינה ולגרור סכין דרך לעשות מערבולות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
אופים על מדף מרכז ב 163° במשך כ 45 עד 50 דקות. עוגת הגבינה צריכה להופיע להגדיר בקצוות, אבל jiggly במרכז. זה יהיה להגדיר וכפי מתקרר, כך לא להתפתות לספוג יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
תן את הבראוניז להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר בן לילה.לתפוס נייר קלף, להרים מהמחבת ולחתוך את בראוניז לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה