שוקולד לבן - עוגת גלידת צ'יפס
עוגת גלידת שוקולד-דובדבן לבנה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך ציפוי פאדג', פודינג מיידיות שוקולד ומילוי עוגה לערבב, חלבוני ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: 10 פאונד Cherry Challenge: גלידת שרי שוקולד צ'יפס, עוגיות שוקולד צ'יפס דובדבן לבן, ו עוגיות שוקולד צ'יפס דובדבן לבן.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, תערובת פודינג יבש, מים, שמן וחלבוני ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות (הבלילה תהיה עבה מאוד).
אופים 29 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. בינתיים, במקום גלידה במקרר 1 שעה כדי לרכך.
לחתוך עוגה לתוך 1-כדי 1 1/2 אינץ ריבועים עם סכין משונן. בקערה גדולה מאוד, מערבבים גלידה עד רך מאוד.
מוסיפים ריבועי עוגה; מערבבים עד העוגה מצופה (חתיכות עוגה ייקרעו). תערובת כפית בחזרה למחבת. חלק עליון. להקפיא על 3 שעות או עד המשרד.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, חום הקצפת עד חם אבל לא רותח. מערבבים שוקולד לבן קצוץ עד נמס וחלק.
יוצקים תערובת לתוך קערה קטנה. מקררים 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות או עד קר.
הכה תערובת שוקולד לבן במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס (לא overbeat או תערובת ייראה מקושקש).
בשקית פלסטיק לאחסון מזון למיקרוגל, מניחים ציפוי פאדג ' חם; שקית חותם. מיקרוגל על גבוה על 15 שניות או עד נמס; לסחוט שקית עד ציפוי הוא חלק.
חותכים את הפינה הזעירה של התיק; לסחוט שקית לטפטף ציפוי על עוגה.
מגישים מיד, או לכסות ולהקפיא.