שוקולד לבן-פאדג'טורט נטול גלוטן, ומספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, קורנפלור, ג'לי דומדמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו שוקולד לבן-פאדג'טורט, טורט שוקולד ודובדבנים, ו טורט שוקולד עם זיגוג פאדג'פסח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. spray 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול nonstick. בסיר גדול, להמיס שוקולד למחצה וחמאה על אש בינונית נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן עד חלקה. מגניב 35 דקות או עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בינתיים, לנצח ביצים בקערה קטנה במהירות גבוהה במשך 5 דקות או עד משולש נפח. מקפלים ביצים לשוקולד מקורר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
אופים ב 204° במשך 15 עד 20 דקות. קצוות העוגה ייקבעו אבל המרכז ינענע כאשר עבר. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 1 1/2 שעות או עד מקורר לחלוטין. מקררים 1 1/2 שעות או עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים שוקולד לבן ו 3 כפות הקצפת שמנת בסיר קטן כבד על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, אבקת סוכר וcrme de cacao עד חלקה. בזמן מכות, לאט להוסיף תערובת שוקולד לבן עד חלקה. בקערה קטנה ומקוררת, לנצח את שאריות הקצפת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת שוקולד לבן. מקפלים פנימה שוקולד צ ' יפס מיניאטורי.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפס
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
רול-אפ פירות צהוב
אינסטנט פודינג לימון
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)