קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

שוקולד לבן-פאדג'טורט

שוקולד לבן-פאדג'טורט
שוקולד לבן-פאדג'טורט נטול גלוטן, ומספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, קורנפלור, ג'לי דומדמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו שוקולד לבן-פאדג'טורט, טורט שוקולד ודובדבנים, ו טורט שוקולד עם זיגוג פאדג'פסח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. spray 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול nonstick. בסיר גדול, להמיס שוקולד למחצה וחמאה על אש בינונית נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן עד חלקה. מגניב 35 דקות או עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בינתיים, לנצח ביצים בקערה קטנה במהירות גבוהה במשך 5 דקות או עד משולש נפח. מקפלים ביצים לשוקולד מקורר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים למחבת מרוססת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים ב 204° במשך 15 עד 20 דקות. קצוות העוגה ייקבעו אבל המרכז ינענע כאשר עבר. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 1 1/2 שעות או עד מקורר לחלוטין. מקררים 1 1/2 שעות או עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים שוקולד לבן ו 3 כפות הקצפת שמנת בסיר קטן כבד על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, אבקת סוכר וcrme de cacao עד חלקה. בזמן מכות, לאט להוסיף תערובת שוקולד לבן עד חלקה. בקערה קטנה ומקוררת, לנצח את שאריות הקצפת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת שוקולד לבן. מקפלים פנימה שוקולד צ ' יפס מיניאטורי.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפסמיני שוקולד צ ' יפס
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים על עוגה. להכניס למקרר עד חברה, 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
כדי להכין רוטב, לנקז פטל, סירופ הזמנה.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
8
מוסיפים מים לסירופ כדי להכין 3/4 כוס. בסיר קטן, לשלב תערובת סירופ קורנפלור; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים ג ' לי; מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד מעובה וברור. מערבבים פטל. מקררים עד שקר.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10
מגישים רוטב עם קינוח. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו