שוקולד לבן-פאדג'טורט
שוקולד לבן-פאדג'טורט נטול גלוטן, ומספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, קורנפלור, ג'לי דומדמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו שוקולד לבן-פאדג'טורט, טורט שוקולד ודובדבנים, ו טורט שוקולד עם זיגוג פאדג'פסח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. spray 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול nonstick. בסיר גדול, להמיס שוקולד למחצה וחמאה על אש בינונית נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן עד חלקה. מגניב 35 דקות או עד מקורר לחלוטין.
בינתיים, לנצח ביצים בקערה קטנה במהירות גבוהה במשך 5 דקות או עד משולש נפח. מקפלים ביצים לשוקולד מקורר עד מעורבב היטב.
אופים ב 204° במשך 15 עד 20 דקות. קצוות העוגה ייקבעו אבל המרכז ינענע כאשר עבר. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 1 1/2 שעות או עד מקורר לחלוטין. מקררים 1 1/2 שעות או עד המשרד.
מחממים שוקולד לבן ו 3 כפות הקצפת שמנת בסיר קטן כבד על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, אבקת סוכר וcrme de cacao עד חלקה. בזמן מכות, לאט להוסיף תערובת שוקולד לבן עד חלקה. בקערה קטנה ומקוררת, לנצח את שאריות הקצפת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת שוקולד לבן. מקפלים פנימה שוקולד צ ' יפס מיניאטורי.
מורחים על עוגה. להכניס למקרר עד חברה, 1 שעה או לילה.
כדי להכין רוטב, לנקז פטל, סירופ הזמנה.
מוסיפים מים לסירופ כדי להכין 3/4 כוס. בסיר קטן, לשלב תערובת סירופ קורנפלור; לערבב היטב.
מוסיפים ג ' לי; מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד מעובה וברור. מערבבים פטל. מקררים עד שקר.
מגישים רוטב עם קינוח. לאחסן במקרר.