שוקולד לבן קרמל לאטה קאפקייקס ליום שוקולד קרמל לאומי
לכו לחנות ותביאו מים, שמן צמחי, קפה שוקולד קרמל לאטה שמנת קפה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, קפה עם שתי ידיים מאפינס שוקולד קרמל לאטה}, ו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. קו 24 כוסות מאפין עם ספינות נייר.
מניחים את תערובת העוגה, קפה תאומה, מים, שמן וביצים בקערת ערבוב גדולה. להתמזג עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה במשך 1 דקה. לגרד את הצדדים של הקערה עם מגרד גומי, להגדיל את מהירות המיקסר בינוני להכות 2 דקות יותר, גירוד הצדדים לפי הצורך.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 24 כוסות הקאפקייקס ואופים במרכז ובמדפים התחתונים, לסירוגין מדפים באמצע הדרך, עד cupcakes הם חום זהוב באביב בחזרה כאשר נלחץ קלות, 20-24 דקות.
בואו cupcakes להתקרר על מדפים תיל במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות את הכוסות מן המחבתות ולתת מגניב לחלוטין.הכינו את הציפוי.
מערבבים יחד את החמאה, אבקת סוכר, ובן זוג קפה באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר. בהדרגה להגדיל את המהירות גבוהה ומכה, גירוד הצדדים של הקערה לעתים קרובות, עד אור creamy.To לקשט את הקאפקייקס, צינור כוכב גדול במרכז כל עוגה או פשוט לעשות מנה של זיגוג על ידי דוחף אותו מכפית.
רסס רוטב קרמל קר על כל קאפקייק ומקשטים עם שעועית אספרסו מצופה שוקולד (אופציונלי).