שוקולד מריר טבל ביסקוטי אניס
שוקולד מריר טבל ביסקוטי אניס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 22. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, סודה לשתיה, שוקולד משובח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: שוקולד טבול ביסקוטי אניס, שוקולד צ'יפס אניס ביסקוטי, ו שוקולד טבול ביסקוטי טופי.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אניסיד, סודה לשתייה ומלח, ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות במהירות בינונית עם מיקסר עד מעורבב (כ 2 דקות).
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר, פועם רק עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 7 פעמים. לעצב את הבצק לתוך גליל באורך 12 אינץ'.
מניחים רול על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; טפיחה לעובי 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 40 דקות.
הסר רול מדף אפייה; מגניב 10 דקות על מתלה תיל.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
חותכים לרוחב רול לתוך 22 פרוסות.
מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
אופים ב 300 במשך 10 דקות. הפוך עוגיות; אופים 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יתקשחו כפי שהם מגניבים). עוגיות מגניבות לגמרי על מתלה תיל.
מחממים שוקולד בסיר כבד קטן על אש נמוכה במשך 5 דקות או עד נמס; מערבבים. לטבול עוגיות, הצדדים העליונים למטה, בשוקולד; לאפשר שוקולד עודף לטפטף בחזרה למחבת.
מניחים עוגיות, צד שוקולד למעלה, על תבנית אפייה.
בואו לעמוד 1 שעה או עד סט.