קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד מרקיזה

שוקולד מרקיזה
מרקיזה שוקולד נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, דגני קקאו קלויים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שוקולד מרקיזה, המרקיזה שוקולד האולטימטיבי, ו שוקולד לבן & תות marquise (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השוקולד והחמאה בקערת נירוסטה בינונית במחבת רחבה של מים בקושי רותחים. מערבבים לעתים קרובות עד השוקולד כמעט נמס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הסר את הקערה מן החום ומערבבים עד נמס לחלוטין וחלק. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לחימום (ביצה בטוחה) שיטה: בקערת נירוסטה בינונית אחרת, לטאטא את הביצים עם הסוכר והמלח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
להקציף במים. הגדר את הקערה במחבת של מים רותחים בקושי, ומערבבים עם מרית סיליקון חסינת חום, סוחף את הקרקעית ואת הצדדים של הקערה ברציפות, כדי למנוע את הביצים ערבול. המשך עד הביצים לרשום 71° על מדחום מיידי לקרוא. (תצטרך להסיר את הקערה מן המחבת כדי לקחת את הטמפרטורה אלא אם כן אתה זריז מספיק כדי גם לערבב ולהחזיק ולקרוא את המדחום בו זמנית!) לבטיחות, לשטוף את גזע המדחום במים מחבת חם בין קריאות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הסר את הקערה מהמחבת והכה את הביצים עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה במשך 3 עד 4 דקות, או עד שיש להם מרקם כמו קצפת רכה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
עבור שיטת הביצה הטריה: שוט הביצים, הסוכר והמלח-ללא מים או חימום צעד-במהירות גבוהה במשך 4 עד 5 דקות, עד הביצים יש מרקם כמו קצפת רכה. מקפלים רבע מהביצים לתוך השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מקפלים במחצית הביצים הנותרות עד כמעט מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
8
מוסיפים את שאר הביצים ומקפלים רק עד משולב באופן שווה. מיד, לפני מוס יכול להתחיל להקשיח ולהגדיר, לחלק אותו בין ramekins, או להשתמש בו כדי למלא עוגה או קינוח אחר. צ ' יל לפחות 1 שעה, או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מגישים עם קצפת או קרם פולי קקאו, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
10
הערות שוקולד:כדי להשתמש שוקולד אחוז גבוה יותר, להתאים את המתכון כמו follows.To השתמש 64% עד 66% שוקולד: השתמש 6 1/2 אונקיות (185 גרם) שוקולד. להגדיל את הסוכר ל 1/4 כוס בתוספת 1 כף (60 גרם), ואת החמאה ל 9 כפות (130 גרם).כדי להשתמש 70% ל 72% שוקולד: השתמש 7 אונקיות (200 גרם) שוקולד. להגדיל את הסוכר ל 1/3 כוס בתוספת 1 כף (80 גרם) והחמאה ל 9 כפות (130 גרם).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
11
כדי להפוך את קרם פולי הקקאו: להביא את השמנת ואת nibs לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
13
מסננים את הקרם לתוך קערה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ את כל הנוזל. זרוק את הניבס. צנן את השמנת לפחות 6 שעות; זה חייב להיות קר ביסודיות כדי להצליף כראוי.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
כאשר מוכן לשימוש, מקציפים את השמנת, מוסיפים סוכר לפי הטעם כמו הקרם מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק