שוקולד מרקיזה
מרקיזה שוקולד נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, דגני קקאו קלויים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שוקולד מרקיזה, המרקיזה שוקולד האולטימטיבי, ו שוקולד לבן & תות marquise (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השוקולד והחמאה בקערת נירוסטה בינונית במחבת רחבה של מים בקושי רותחים. מערבבים לעתים קרובות עד השוקולד כמעט נמס.
הסר את הקערה מן החום ומערבבים עד נמס לחלוטין וחלק. תניח בצד.
לחימום (ביצה בטוחה) שיטה: בקערת נירוסטה בינונית אחרת, לטאטא את הביצים עם הסוכר והמלח עד מעורבב היטב.
להקציף במים. הגדר את הקערה במחבת של מים רותחים בקושי, ומערבבים עם מרית סיליקון חסינת חום, סוחף את הקרקעית ואת הצדדים של הקערה ברציפות, כדי למנוע את הביצים ערבול. המשך עד הביצים לרשום 71° על מדחום מיידי לקרוא. (תצטרך להסיר את הקערה מן המחבת כדי לקחת את הטמפרטורה אלא אם כן אתה זריז מספיק כדי גם לערבב ולהחזיק ולקרוא את המדחום בו זמנית!) לבטיחות, לשטוף את גזע המדחום במים מחבת חם בין קריאות.
הסר את הקערה מהמחבת והכה את הביצים עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה במשך 3 עד 4 דקות, או עד שיש להם מרקם כמו קצפת רכה.
עבור שיטת הביצה הטריה: שוט הביצים, הסוכר והמלח-ללא מים או חימום צעד-במהירות גבוהה במשך 4 עד 5 דקות, עד הביצים יש מרקם כמו קצפת רכה. מקפלים רבע מהביצים לתוך השוקולד.
מקפלים במחצית הביצים הנותרות עד כמעט מעורבב.
מוסיפים את שאר הביצים ומקפלים רק עד משולב באופן שווה. מיד, לפני מוס יכול להתחיל להקשיח ולהגדיר, לחלק אותו בין ramekins, או להשתמש בו כדי למלא עוגה או קינוח אחר. צ ' יל לפחות 1 שעה, או עד סט.
מגישים עם קצפת או קרם פולי קקאו, אם תרצה.
הערות שוקולד:כדי להשתמש שוקולד אחוז גבוה יותר, להתאים את המתכון כמו follows.To השתמש 64% עד 66% שוקולד: השתמש 6 1/2 אונקיות (185 גרם) שוקולד. להגדיל את הסוכר ל 1/4 כוס בתוספת 1 כף (60 גרם), ואת החמאה ל 9 כפות (130 גרם).כדי להשתמש 70% ל 72% שוקולד: השתמש 7 אונקיות (200 גרם) שוקולד. להגדיל את הסוכר ל 1/3 כוס בתוספת 1 כף (80 גרם) והחמאה ל 9 כפות (130 גרם).
כדי להפוך את קרם פולי הקקאו: להביא את השמנת ואת nibs לרתיחה בסיר קטן.
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
מסננים את הקרם לתוך קערה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ את כל הנוזל. זרוק את הניבס. צנן את השמנת לפחות 6 שעות; זה חייב להיות קר ביסודיות כדי להצליף כראוי.
כאשר מוכן לשימוש, מקציפים את השמנת, מוסיפים סוכר לפי הטעם כמו הקרם מתעבה.