קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
מגזין

שוקולד מרשמלו אגוזי לוז להפיץ בראוני

שוקולד מרשמלו אגוזי לוז להפיץ בראוני
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם שוקולד צ'יפס, קרם מרשמלו, אספרסו מיידי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו כדורי מרשמלו אגוזי לוז שוקולד, עוגת בננה אגוזי לוז שוקולד עם ציפוי מרשמלו, ו ממרח אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן מחבת אחת 9×13 אינץ ' של בראוניז כפי שמכוון על החבילה באמצעות שמן וביצים לפי הצורך, אבל להוסיף 1 כפית קפה מיידי משובח (מהסוג שמגיע מנות קטנות) או 1 כפית אבקת אספרסו מיידית לבלילה, כמו גם 1 כוס כהה או שבבי שוקולד חצי מתוק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
אופים לפי ההוראות. לחלופין, אתה יכול לעשות מחבת 8 אינץ ' ולהשתמש חצי מכל החומרים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
תנו לבראוניז להתקרר עד שהם מעט חמימים, ואז מורחים צנצנת אחת של מרשמלו על החלק העליון, על ידי כך שמורידים אותה בגושים קטנים ומפיצים את הג ' ובים עד שהם מתאחדים. מעט החום מהבראוניז אמור להמיס קצת את המרשמלו.קווים כפית של Jif שוקולד אגוזי לוז מוקה בטעם
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
מוקהמוקה
4
מורחים אופקית או אנכית (לא משנה) על בראוניז. גרור שיפוד דרך הקווים, תחילה כלפיך, ואז הרחק ממך, לסירוגין כיוונים כדי להפוך את זנב הלוויתן/עלה דפוס.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
שים את הבראוניז במקרר (או לרמות ולהשתמש במקפיא) במשך כ 30 דקות או עד העליון מוגדר רק עד כך שכאשר אתה חותך אותו, הבראוניז אינם דביקים.
6
חותכים לכל ריבועים או ברים בגודל ולשמור מקורר עד מוכן לשרת. הציפוי צריך להישאר במקום די טוב.