שוקולד פטל נפוליאון
נפוליאון פטל שוקולד עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 381 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קצפת כבדה, פטל, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: שוקולד-פטל נפוליאון, שוקולד וקרם פטל טרי נפוליאון, ו לימון ופטל נפוליאון.
הוראות
מניחים שוקולד בקערה קטנה. בסיר קטן מביאים שמנת רק לרתיחה.
יוצקים מעל שוקולד; מערבבים במטרפה עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב מדי פעם. מקררים, מכוסים, עד שהם קרים.
בינתיים, מחממים תנור ל-350 מְזוּגָע.
מניחים דף אחד של בצק פילו על משטח עבודה. (שמור על פילו שנותר מכוסה בניילון ומגבת לחה כדי למנוע התייבשות).
מברישים דף פילו בחמאה ומפזרים סוכר. חזור על שכבות שבע פעמים.
מעבירים לתבנית אפייה לא משומנת.
אופים 10-12 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
בעדינות לפצל כל מאפה אופקית לשניים. בקערה קטנה מקציפים גנאש רק עד שנוצרות פסגות רכות, בערך 15 שניות (לא מקציפים יתר על המידה).
מורחים מחצית מהתערובת על תחתית המאפה; מעל פטל ותערובת השוקולד שנותרה. החלף צמרות.