קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד פטל נפוליאון

שוקולד פטל נפוליאון
נפוליאון פטל שוקולד עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 381 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קצפת כבדה, פטל, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: שוקולד-פטל נפוליאון, שוקולד וקרם פטל טרי נפוליאון, ו לימון ופטל נפוליאון.

הוראות

1
מניחים שוקולד בקערה קטנה. בסיר קטן מביאים שמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים מעל שוקולד; מערבבים במטרפה עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב מדי פעם. מקררים, מכוסים, עד שהם קרים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בינתיים, מחממים תנור ל-350 מְזוּגָע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים דף אחד של בצק פילו על משטח עבודה. (שמור על פילו שנותר מכוסה בניילון ומגבת לחה כדי למנוע התייבשות).
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מברישים דף פילו בחמאה ומפזרים סוכר. חזור על שכבות שבע פעמים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
חותכים לשמונה מלבנים.
7
מעבירים לתבנית אפייה לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים 10-12 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בעדינות לפצל כל מאפה אופקית לשניים. בקערה קטנה מקציפים גנאש רק עד שנוצרות פסגות רכות, בערך 15 שניות (לא מקציפים יתר על המידה).
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מורחים מחצית מהתערובת על תחתית המאפה; מעל פטל ותערובת השוקולד שנותרה. החלף צמרות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מפזרים סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
12
מגישים מיד.