קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

שוקיים כבד עם בצל, בייקון ותפוחי אדמה

שוקיים כבד עם בצל, בייקון ותפוחי אדמה
כבד עגלים עם בצל, בייקון ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתכון זה משמש 4 ועלויות 2.19 $למנה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו טימין, בצל, כבד עגלים ל 4 אפילו חתיכות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: כבד עגלים עם פנצ'טה, מרווה ופירה, כבד שוקיים מוקפץ, ו כבד עגל מרווה ותימין עם פטריות בר ופנצ'טה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לפרוסות עבות 3/4 אינץ'.
3
מחממים תנור ל 93° ומניחים מחבת צלייה או תבנית אפייה גדולה בפנים. מבשלים בייקון במחבת גדולה; פעם שומן שניתנו בייקון הוא פריך, להסיר ולנקז על מגבות נייר ומניח בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן בייקון ולהזמין את השאר. החזרת מחבת לחום בינוני, מוסיפים בצל וקורנית ומבשלים עד שהבצל רך וחום, כ -10 דקות. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל; מסירים מהמחבת ומניחים בתנור יחד עם בייקון מבושל. להחזיר מחבת לחום בינוני-גבוה; להוסיף 1 כף שומן בייקון בחזרה למחבת, ולאחר מכן להוסיף חצי תפוחי אדמה פרוסים ומבשלים עד פריך. חזור עם שאריות תפוחי אדמה, הוספת שומן בייקון נוסף במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בייקון מבושלבייקון מבושל
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יבש כבד טפיחה, ואז לדלות בקמח. לנקות מחבת, ואז למקם בחזרה על חום בינוני ולהוסיף חמאה. לאחר הקצף שוכך, להוסיף כבד ומבשל עד החיצוני יצר קרום קל, אבל בפנים הוא עדיין רך, על 4 דקות לכל צד (בהתאם עובי). מחלקים תפוחי אדמה, בצל, בייקון וכבד באופן שווה בין ארבע צלחות, ומגישים חם עם IPA.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
כבדכבד
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
IpaIpa
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות