שוקיים כבד עם בצל, בייקון ותפוחי אדמה
כבד עגלים עם בצל, בייקון ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתכון זה משמש 4 ועלויות 2.19 $למנה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו טימין, בצל, כבד עגלים ל 4 אפילו חתיכות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: כבד עגלים עם פנצ'טה, מרווה ופירה, כבד שוקיים מוקפץ, ו כבד עגל מרווה ותימין עם פטריות בר ופנצ'טה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, על 15 דקות.
מסננים וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לפרוסות עבות 3/4 אינץ'.
מחממים תנור ל 93° ומניחים מחבת צלייה או תבנית אפייה גדולה בפנים. מבשלים בייקון במחבת גדולה; פעם שומן שניתנו בייקון הוא פריך, להסיר ולנקז על מגבות נייר ומניח בתנור.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן בייקון ולהזמין את השאר. החזרת מחבת לחום בינוני, מוסיפים בצל וקורנית ומבשלים עד שהבצל רך וחום, כ -10 דקות. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל; מסירים מהמחבת ומניחים בתנור יחד עם בייקון מבושל. להחזיר מחבת לחום בינוני-גבוה; להוסיף 1 כף שומן בייקון בחזרה למחבת, ולאחר מכן להוסיף חצי תפוחי אדמה פרוסים ומבשלים עד פריך. חזור עם שאריות תפוחי אדמה, הוספת שומן בייקון נוסף במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל.
יבש כבד טפיחה, ואז לדלות בקמח. לנקות מחבת, ואז למקם בחזרה על חום בינוני ולהוסיף חמאה. לאחר הקצף שוכך, להוסיף כבד ומבשל עד החיצוני יצר קרום קל, אבל בפנים הוא עדיין רך, על 4 דקות לכל צד (בהתאם עובי). מחלקים תפוחי אדמה, בצל, בייקון וכבד באופן שווה בין ארבע צלחות, ומגישים חם עם IPA.