צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? שורש סלרי ומילוי פטריות יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לך לחנות ותביא את באטארד, מרק פטריות, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו כרישה-מילוי שורש סלרי, שורש סלרי, אפרסמון, ו Chard שוויצרי " מלית, ו תרנגולות קורניש עם שזיף וכרישה מלית ושורש סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9-by-13 אינץ צלחת אפייה עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה וטוסט עד יבש ומשחימים קלות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
הסר מהתנור, תן להתקרר מעט, ולהעביר לקערה גדולה; להפריש.בינתיים, חום 1 כף שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
הסר מהחום ולהעביר לקערה עם קוביות הלחם; להפריש.באמצעות מקלף ירקות, לקלף שורש סלרי לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. (לקלף ולחתוך את שורש הסלרי ברגע האחרון, כי זה יהיה להתחמצן כאשר נחשף לאוויר.) להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף חמאה הנותרים 2 כפות שמן. כאשר חמאה מומסת, מוסיפים שורש סלרי, בצל, מרווה ותימין ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל רק מתחיל להתרכך, על 6 עד 8 דקות.