שורש סלרי ומילוי פטריות
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? שורש סלרי ומילוי פטריות יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לך לחנות ותביא את באטארד, מרק פטריות, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו כרישה-מילוי שורש סלרי, שורש סלרי, אפרסמון, ו Chard שוויצרי " מלית, ו תרנגולות קורניש עם שזיף וכרישה מלית ושורש סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9-by-13 אינץ צלחת אפייה עם חמאה; להפריש.
מורחים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה וטוסט עד יבש ומשחימים קלות, כ -15 דקות.
הסר מהתנור, תן להתקרר מעט, ולהעביר לקערה גדולה; להפריש.בינתיים, חום 1 כף שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה, על 6 דקות.
הסר מהחום ולהעביר לקערה עם קוביות הלחם; להפריש.באמצעות מקלף ירקות, לקלף שורש סלרי לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. (לקלף ולחתוך את שורש הסלרי ברגע האחרון, כי זה יהיה להתחמצן כאשר נחשף לאוויר.) להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף חמאה הנותרים 2 כפות שמן. כאשר חמאה מומסת, מוסיפים שורש סלרי, בצל, מרווה ותימין ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל רק מתחיל להתרכך, על 6 עד 8 דקות.
מעבירים ירקות לקערת קוביות לחם ופטריות.באופן שווה לטפטף יין סביב הקערה, להוסיף ביצה, ומערבבים באופן שווה מעיל קוביות לחם וירקות.
טפטוף חצי מרק פטריות על התערובת ומערבבים לשלב באופן שווה.
טפטוף במרק שנותר ומערבבים עד שכל קוביות הלחם רטובות באופן שווה. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
העברת מלית לתבנית אפייה מוכנה, מעט דחיסה זה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד קוביות לחם על גבי הם פריכים ושחומים, על 30 דקות יותר.