שורש סלרי עם תפוחים, אגוזי מלך וגבינה כחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שורש סלרי עם תפוחים, אגוזי מלך וגבינה כחולה. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לך סבתא סמית תפוחים-קלופים, שמן זית, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק סלרי עם תפוחים וגבינה כחולה, סלט כרוב גבינה כחולה עם תפוחים ואגוזים, ו Remoulade שורש סלרי שמנת עם אגוזי מלך (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט אגוזי מלך במשך 8 עד 10 דקות, או עד הזהב.
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ את האגוזים.
בקערה גדולה, לטאטא את החומץ עם שאלוט, חרדל וקמצוץ נדיב כל אחד מלח ופלפל; בואו לעמוד במשך 10 דקות.
לטאטא בשמן זית ו 1/4 כוס הגבינה הכחולה. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את שורש הסלרי והתפוחים לרוטב, מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב.
מוסיפים את האגוזים הקצוצים ואת 3/4 הנותרים כוס גבינה כחולה ומגישים.