שורש סלרי, קולרבי ופרה תפוחים
שורש סלרי, קולרבי ופרה תפוחים יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 125 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, תפוחי אדמה russet, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: שורש סלרי, קולרבי ופרה תפוחים, סלרי-שורש ופרה תפוחים, ו שורש סלרי ופירה תפוחים.
הוראות
מוסיפים שורש סלרי לסיר גדול של מים מלוחים רותחים. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, 11-13 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר שורש סלרי לקערה גדולה. להחזיר מים לרתיחה; לחזור עם קולרבי, ואז תפוחי אדמה, בישול כל בנפרד עד מכרז, 14-16 דקות קולרבי ו 10-12 דקות לתפוחי אדמה; להוסיף קערה עם שורש סלרי.
בינתיים, להביא תפוח ו 2 כפות מים לרתיחה בסיר קטן. מכסים ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד התפוח מתפרק, 6-8 דקות, הוספת מים על ידי כפות אם יבש.
עבודה בקבוצות, להעביר שורש סלרי, קולרבי, תפוחי אדמה ותפוח דרך מעתיק תפוחי אדמה לתוך קערה גדולה. לעבור תערובת דרך ricer שוב אם מרקם חלק רצוי. מערבבים בחמאה. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.
העברה לקערה בטוחה במיקרוגל, כיסוי, וצינה. לחמם מחדש במרווחים של 30 שניות במיקרוגל עד לחימום.
למנה: 104 קלוריות, 3 גרם שומן, 19 גרם פחמימות