שושנות תפוחי אדמה
שושנות תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצה, בצל ירוק, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שושנות, שושנות, ו רוזטות צ'ואי מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד במכרז; לנקז.
מעבירים לקערה גדולה; מחית תפוחי אדמה. מקציפים את הגבינה, ביצה, בצל, שמנת חמוצה, מלח ופלפל.
חותכים חור בפינה של שקית מאפה או שקית פלסטיק כבדה חובה. הכנס כוכב גדול טיפ # 40
למלא את התיק בתערובת תפוחי אדמה. תפוחי אדמה צינור לתוך שמונה תלוליות על תבנית אפייה משומנת. לכסות להקפיא עד 1 חודש.
מניחים על צלחת מיקרוגל בטוח. מכסים בנייר שעווה; מיקרוגל על גבוה במשך 6 דקות או עד מחומם דרך.