קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

שזיפים צלויים בדבש עם מסקרפונה ופיסטוקים

שזיפים צלויים בדבש עם מסקרפונה ופיסטוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שזיפים קלויים דבש עם מסקרפונה ופיסטוקים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 270 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, שזיפים, פיסטוקים קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שזיפים צלויים בדבש עם קרם מסקרפונה ופריך, שזיפים בגריל עם מסקרפונה ודבש, ו עוגת מסקרפונה עם דבש, תפוזים ופיסטוקים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר קטן, להמיס את הדבש והחמאה עם מיץ לימון על חום נמוך בינוני. מערבבים במי הפרח הכתומים, אם משתמשים. לגרד את סירופ הדבש לתוך קערה בינונית, להוסיף את השזיפים חצוי לזרוק מעיל ביסודיות. מסדרים את השזיפים, חותכים את הצד, בתבנית אפייה גדולה וכפית חצי מסירופ הדבש באופן שווה מעליהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
צולים את השזיפים במשך 15 דקות, או עד בקושי מכרז ומתחיל להשחים על הקרקעית. הפוך את השזיפים והכפית סירופ דבש הנותרים מעליהם. צולים את השזיפים במשך 10 דקות יותר, או עד מכרז אבל לא מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
מעבירים את השזיפים לצלחות ולטפטף עם סירופ הדבש. למעלה עם מנה של מסקרפונה, מפזרים פיסטוקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ