קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל תפוחים

שטרודל תפוחים
שטרודל תפוחים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 327 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם בצק פילו, רוטב קרמל, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: שטרודל תפוחים (שטרודל אפל), אפל שטרודל השני, ו שטרודל תפוחים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
יוצקים רום על צימוקים ומיקרוגל גבוה למשך 25 שניות לצימוקים שמנמנים (מניחים לשבת 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
בקערה גדולה שלבו את התפוחים, מיץ הלימון, הקינמון, הסוכר והצימוקים השמנמנים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בקערה בינונית מקציפים יחד את השמן וחלבוני הביצה, הקפידו לערבב אותם היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים 1 דף פילו על משטח העבודה ומברישים קלות בתערובת חלבון השמן-ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מפזרים 1 כף כל אחד מסוכר, פנקו ושקדים, ואז מעליהם שכבה נוספת של פילו וחוזרים על התהליך ארבע פעמים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
מניחים את יריעת הפילו האחרונה על גבי תערובת הסוכר ומברישים אותה בתערובת חלבון שמן-ביצה, אך אל תעלו יותר סוכר, פנקו ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
9
הניחו את תערובת התפוחים על 1/3 התחתון של ערימת הפילו, הקפידו להשאיר גבול בגודל 2 אינץ'. הרם בעדינות את הקצה התחתון של ערימת הפילו כדי לכסות את המילוי, ואז קפל את קצוות הצד. המשך לגלגל את הערימה ממך, עד שהמילוי אטום לחלוטין והתפר נמצא בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מעבירים לתבנית האפייה המרופדת, מברישים את החלק העליון בתערובת חלבון השמן-ביצה ומפזרים עוד 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מכניסים לתנור ואופים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
מניחים להתקרר לפני ההגשה.