קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל תפוחים

שטרודל תפוחים
שטרודל תפוחים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 327 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם בצק פילו, רוטב קרמל, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: שטרודל תפוחים (שטרודל אפל), אפל שטרודל השני, ו שטרודל תפוחים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
יוצקים רום על צימוקים ומיקרוגל גבוה למשך 25 שניות לצימוקים שמנמנים (מניחים לשבת 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4
בקערה גדולה שלבו את התפוחים, מיץ הלימון, הקינמון, הסוכר והצימוקים השמנמנים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בקערה בינונית מקציפים יחד את השמן וחלבוני הביצה, הקפידו לערבב אותם היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים 1 דף פילו על משטח העבודה ומברישים קלות בתערובת חלבון השמן-ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מפזרים 1 כף כל אחד מסוכר, פנקו ושקדים, ואז מעליהם שכבה נוספת של פילו וחוזרים על התהליך ארבע פעמים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
מניחים את יריעת הפילו האחרונה על גבי תערובת הסוכר ומברישים אותה בתערובת חלבון שמן-ביצה, אך אל תעלו יותר סוכר, פנקו ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
הניחו את תערובת התפוחים על 1/3 התחתון של ערימת הפילו, הקפידו להשאיר גבול בגודל 2 אינץ'. הרם בעדינות את הקצה התחתון של ערימת הפילו כדי לכסות את המילוי, ואז קפל את קצוות הצד. המשך לגלגל את הערימה ממך, עד שהמילוי אטום לחלוטין והתפר נמצא בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מעבירים לתבנית האפייה המרופדת, מברישים את החלק העליון בתערובת חלבון השמן-ביצה ומפזרים עוד 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
מכניסים לתנור ואופים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
12
מניחים להתקרר לפני ההגשה.