שטרודל תפוחים של מאמו
שטרודל התפוח של מאמו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 102 גרם של שומן, וסך הכל 1806 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו בצק פילו, שמן צמחי, אננס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-55 דקות. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), חביתיות תפוחי אדמה מעט מותאמות מאמו, ו שטרודל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כאשר אתה מקלף וקוביות את התפוחים, מפזרים מיץ לימון ומערבבים לעתים קרובות כדי למנוע בראונינג, או לזרוק במים קרים עם קצת מיץ לימון.
מניחים את התפוחים לתוך סיר גדול על הכיריים מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את האננס, סוכר, 1 כוס מים ומלח. לבשל עד הלחות מתאדה ועקביות של הפרי הנותר עבה יותר משמר, 30 עד 35 דקות. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע שריפה בתחתית. מגניב, אז מערבבים באגוזים.
מקררים את מילוי התפוח לפחות בן לילה. מילוי יחזיק מעמד במקרר עד שבוע במיכל אטום.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בסיר, להמיס את החמאה על אש נמוכה מאוד. קצף לבן ייווצר כמו השכבה העליונה. תוריד את הקצף עם כפית. לאחר שהקצף מוסר, מוסיפים את השמן. מערבבים ולהסיר מהחום.
על גיליון נייר שעווה, להניח את השכבה הראשונה של בצק פילו. (הבצק מתייבש במהירות, ולכן לשמור על שכבות אחרות לא בשימוש מכוסה במטלית לחה על גיליון נייר שעווה.) באמצעות מברשת מאפה, בעדינות לצחצח את תערובת חמאה / שמן על כל גיליון הבצק.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על פני השטח כולו. חזור על 4 שכבות נוספות, כך שלכל גליל יש סך של 5 שכבות של בצק פילו.
באמצעות כף, להוסיף שורה של התפוח מילוי סנטימטר או שניים מהחלק התחתון של הבצק. אין overstuff או שטרודל יתפוצץ בעת האפייה. הרם את הקצה התחתון של נייר שעווה בשתי הידיים, כל אחד על שליש הדרך מן הקצוות החיצוניים לתמוך פילו כפי שאתה מגלגל את הבצק, סגנון ג ' לירול. כשאתם מתגלגלים, מקפלים את הצדדים פנימה כדי ליצור קצוות אטומים כשאתם ממשיכים לסוף. לסיים עם הצד התפר למטה.
מעיל תבנית אפייה עם תערובת חמאה / שמן ומניח את הבצק מגולגל הראשון על המחבת עם התפר פונה כלפי מטה. לאחר מכן מברשת את רול בכל רחבי עם תערובת חמאה / שמן.
חזור על השלבים שלמעלה עד שתמלא את מחבת העוגיות עם הלחמניות אך שמור לפחות רוחב של גליל בין כל אחת מהן. שמור לפחות 2 עד 3 אינץ ' בין הלחמניות על תבנית האפייה כדי להבטיח אפילו בראונינג.
אופים עד חום זהוב, 40 עד 45 דקות, בהתאם לתנור שלך. במהלך האפייה, למרוח 4 עד 5 פעמים עם תערובת חמאה / שמן.
חותכים לחתיכות בעוד עדיין חם כך הקרום לא לשבור.