קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 55 דק.
מנות3
ציון בריאות17
מגזין

שטרודל תפוחים של מאמו

שטרודל תפוחים של מאמו
שטרודל התפוח של מאמו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 102 גרם של שומן, וסך הכל 1806 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו בצק פילו, שמן צמחי, אננס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-55 דקות. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), חביתיות תפוחי אדמה מעט מותאמות מאמו, ו שטרודל תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כאשר אתה מקלף וקוביות את התפוחים, מפזרים מיץ לימון ומערבבים לעתים קרובות כדי למנוע בראונינג, או לזרוק במים קרים עם קצת מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מניחים את התפוחים לתוך סיר גדול על הכיריים מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את האננס, סוכר, 1 כוס מים ומלח. לבשל עד הלחות מתאדה ועקביות של הפרי הנותר עבה יותר משמר, 30 עד 35 דקות. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע שריפה בתחתית. מגניב, אז מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
משמרמשמר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מקררים את מילוי התפוח לפחות בן לילה. מילוי יחזיק מעמד במקרר עד שבוע במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בסיר, להמיס את החמאה על אש נמוכה מאוד. קצף לבן ייווצר כמו השכבה העליונה. תוריד את הקצף עם כפית. לאחר שהקצף מוסר, מוסיפים את השמן. מערבבים ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
על גיליון נייר שעווה, להניח את השכבה הראשונה של בצק פילו. (הבצק מתייבש במהירות, ולכן לשמור על שכבות אחרות לא בשימוש מכוסה במטלית לחה על גיליון נייר שעווה.) באמצעות מברשת מאפה, בעדינות לצחצח את תערובת חמאה / שמן על כל גיליון הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
9
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על פני השטח כולו. חזור על 4 שכבות נוספות, כך שלכל גליל יש סך של 5 שכבות של בצק פילו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
באמצעות כף, להוסיף שורה של התפוח מילוי סנטימטר או שניים מהחלק התחתון של הבצק. אין overstuff או שטרודל יתפוצץ בעת האפייה. הרם את הקצה התחתון של נייר שעווה בשתי הידיים, כל אחד על שליש הדרך מן הקצוות החיצוניים לתמוך פילו כפי שאתה מגלגל את הבצק, סגנון ג ' לירול. כשאתם מתגלגלים, מקפלים את הצדדים פנימה כדי ליצור קצוות אטומים כשאתם ממשיכים לסוף. לסיים עם הצד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מעיל תבנית אפייה עם תערובת חמאה / שמן ומניח את הבצק מגולגל הראשון על המחבת עם התפר פונה כלפי מטה. לאחר מכן מברשת את רול בכל רחבי עם תערובת חמאה / שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
חזור על השלבים שלמעלה עד שתמלא את מחבת העוגיות עם הלחמניות אך שמור לפחות רוחב של גליל בין כל אחת מהן. שמור לפחות 2 עד 3 אינץ ' בין הלחמניות על תבנית האפייה כדי להבטיח אפילו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
אופים עד חום זהוב, 40 עד 45 דקות, בהתאם לתנור שלך. במהלך האפייה, למרוח 4 עד 5 פעמים עם תערובת חמאה / שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
חותכים לחתיכות בעוד עדיין חם כך הקרום לא לשבור.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'