שיבוט של סינבון
אם יש לכם קמח לחם, תמצית vanillan, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו שיבוט של Cinnabon, שיבוט Bisquick, ו שיבוט סלט זית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מרכיבים במחבת של מכונת הלחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר מחזור בצק; לחץ על התחל.
לאחר הבצק הוכפל בגודל להפוך אותו על משטח מקומח קלות, לכסות ולתת לנוח במשך 10 דקות. בקערה קטנה, לשלב סוכר חום וקינמון.
מגלגלים בצק למלבן בגודל 16x21 אינץ'.
מורחים בצק עם 1/3 כוס חמאה ומפזרים באופן שווה עם תערובת סוכר / קינמון.
מגלגלים בצק וחותכים ל -12 לחמניות.
מקום לחמניות בתבנית אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. לכסות ולתת לעלות עד כמעט הוכפל, כ -30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים לחמניות בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -15 דקות. בעוד לחמניות אפייה, להכות יחד גבינת שמנת, 1/4 כוס חמאה, סוכר ממתקים, תמצית וניל ומלח.
מורחים ציפוי על לחמניות חמות לפני ההגשה.