קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

שיבולת שועל אפויה

שיבולת שועל אפויה
שיבולת שועל אפויה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 387 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותביאו חלב, תמצית ונילן, מלח ים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: שיבולת שועל וצימוקים עוגיות שיבולת שועל אפוי, שיבולת שועל צימוקים אפוי שיבולת שועל סינגלים, ו שיבולת שועל עוגיות שיבולת שועל אפוי שיבולת שועל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375°f / 190°C עם מתלה בשליש העליון של התנור. בנדיבות חמאה החלק הפנימי של 8 אינץ ' /20cm כיכר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה, לערבב יחד את שיבולת השועל, מחצית האגוזים, הסוכר, אם באמצעות, אבקת אפייה, קינמון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בקערה אחרת, להקציף יחד את סירופ מייפל, אם שימוש, חלב, ביצה, חצי החמאה, ואת הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מסדרים את הבננות בשכבה אחת בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מפזרים שני שלישים של פירות יער מעל. מכסים את הפרי בתערובת שיבולת שועל. לאט לאט לטפטף את תערובת החלב על שיבולת השועל. בעדינות לתת את צלחת אפייה כמה חבטות על השיש כדי לוודא את החלב עובר דרך שיבולת השועל. לפזר את פירות יער הנותרים אגוזי מלך הנותרים על פני החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אופים במשך 35 עד 45 דקות, עד העליון הוא זהב יפה תערובת שיבולת שועל להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
טפטוף את שאר החמאה המומסת למעלה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
9
מפזרים קצת יותר סוכר או טפטוף עם סירופ מייפל אם אתה רוצה את זה קצת יותר מתוק.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
10
למרות שאני אוהב את גרסת huckleberry זה, אל תהסס להחליף פירות יער האהובים עליך בעונה, או כל פרי אחר לצורך העניין. גרסה נוספת שאני אוהב נעשית עם צימוקים זהובים שמנמנים ספוגים אמרטו במקום פירות יער ושקדים פרוסים במקום האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
11
Reprinted עם אישור מן סופר טבעי כל יום: מתכונים אהובים היטב מן המטבח מזונות טבעיים שלי על ידי היידי סווסון. טקסט ותמונות זכויות יוצרים © 2011 על ידי היידי סוונסון. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.התסריטאית, הצלמת והמעצבת היידי סוונסון היא היוצרת של 101 ספרי בישול, הבלוג הקולינרי עטור הפרסים ו-recipe journal. היא גם המחברת של קוק 1.0 ובישול טבעי סופר. עבודתה הופיעה ב-Food & Wine, Saveur, Glamour, The Washington Post, Time, Fast Company, Utne Reader ו-Vegetarian Times וכן ב-Washington Post. Salon.com ו NPR.com היידי חיה, מבשלת, וכותבת בסן פרנסיסקו. בקר www.101cookbooks.com ו www.heidiswanson.com.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)