שיבולת שועל אפויה
שיבולת שועל אפויה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 387 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותביאו חלב, תמצית ונילן, מלח ים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: שיבולת שועל וצימוקים עוגיות שיבולת שועל אפוי, שיבולת שועל צימוקים אפוי שיבולת שועל סינגלים, ו שיבולת שועל עוגיות שיבולת שועל אפוי שיבולת שועל.
הוראות
מחממים התנור ל 375°f / 190°C עם מתלה בשליש העליון של התנור. בנדיבות חמאה החלק הפנימי של 8 אינץ ' /20cm כיכר אפייה.
בקערה, לערבב יחד את שיבולת השועל, מחצית האגוזים, הסוכר, אם באמצעות, אבקת אפייה, קינמון, ומלח.
בקערה אחרת, להקציף יחד את סירופ מייפל, אם שימוש, חלב, ביצה, חצי החמאה, ואת הוניל.
מסדרים את הבננות בשכבה אחת בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
מפזרים שני שלישים של פירות יער מעל. מכסים את הפרי בתערובת שיבולת שועל. לאט לאט לטפטף את תערובת החלב על שיבולת השועל. בעדינות לתת את צלחת אפייה כמה חבטות על השיש כדי לוודא את החלב עובר דרך שיבולת השועל. לפזר את פירות יער הנותרים אגוזי מלך הנותרים על פני החלק העליון.
אופים במשך 35 עד 45 דקות, עד העליון הוא זהב יפה תערובת שיבולת שועל להגדיר.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כמה דקות.
טפטוף את שאר החמאה המומסת למעלה ומגישים.
מפזרים קצת יותר סוכר או טפטוף עם סירופ מייפל אם אתה רוצה את זה קצת יותר מתוק.
למרות שאני אוהב את גרסת huckleberry זה, אל תהסס להחליף פירות יער האהובים עליך בעונה, או כל פרי אחר לצורך העניין. גרסה נוספת שאני אוהב נעשית עם צימוקים זהובים שמנמנים ספוגים אמרטו במקום פירות יער ושקדים פרוסים במקום האגוזים.
Reprinted עם אישור מן סופר טבעי כל יום: מתכונים אהובים היטב מן המטבח מזונות טבעיים שלי על ידי היידי סווסון. טקסט ותמונות זכויות יוצרים © 2011 על ידי היידי סוונסון. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.התסריטאית, הצלמת והמעצבת היידי סוונסון היא היוצרת של 101 ספרי בישול, הבלוג הקולינרי עטור הפרסים ו-recipe journal. היא גם המחברת של קוק 1.0 ובישול טבעי סופר. עבודתה הופיעה ב-Food & Wine, Saveur, Glamour, The Washington Post, Time, Fast Company, Utne Reader ו-Vegetarian Times וכן ב-Washington Post. Salon.com ו NPR.com היידי חיה, מבשלת, וכותבת בסן פרנסיסקו. בקר www.101cookbooks.com ו www.heidiswanson.com.