שיבולת שועל ועוגת חטיף חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל וחמאה חטיף עוגה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 190 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אבקת אפייה, קמח שיבולת שועל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. שיבולת שועל מתובלת בחמאה-שיבולת שועל לא יותר-שיבולת שועל הודית, עוגת חטיף חמאה אוכמניות, ו פנקייק דייסה ללילה עם שיבולת שועל מגולגלת וחמאה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים חלב חמאה ושיבולת שועל; מכסים ומקררים 8 שעות.
כף קלה נמרחת לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, תוך ערבוב עם מקצף.
מניחים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך.
להוסיף וניל וביצה; לנצח עד מעורבב היטב. מערבבים בתערובת שיבולת שועל; להכות עד מעורבב היטב.
מוסיף תערובת קמח, פועם רק עד לח.
הבלילה כפית לתוך 13 x 9 אינץ תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל.
מקשטים עם אבקת סוכר, אם תרצה.