אם יש לך אבקת אפייה, גבינת שמנת, כפות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שיבולת שועל עם שבבי שוקולד, שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס, ו שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
1
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה הצדדים ותחתית של 9x13 תבנית אפייה.לזרוק שוקולד צ ' יפס עם ליקר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים 2 כפות קמח על הצ ' יפס ולזרוק עד מצופה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
חום 1 & 1/4 כוסות מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מניחים את שיבולת השועל וחמאה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים מים רותחים על תערובת שיבולת שועל. המתן 30 שניות, ואז מערבבים כדי להרטיב שיבולת שועל ולהמיס את החמאה. להפריש במשך 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
7
להקציף ביצים, סוכרים, מלח, סודה לשתייה, אבקת אפייה וקינמון. מקפלים בשיבולת שועל, ערבוב עד משולב היטב. מקפלים בקמח שנותר, ולאחר מכן מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שיבולת שועל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
8
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
אופים 40-45 דקות עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל עבור 30 minutes.To הפוך את הציפוי: מקציפים חמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מוסיפים גבינת שמנת ומכים עד בשילוב. מקציפים בממתקים סוכר ותמצית וניל עד חלקה (בערך 1 דקה). מכסים קערה ומקררים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מורחים שכבה דקה של ציפוי על עוגה. צ ' יל במשך 15 דקות לפני ההגשה.חנות עוגה מכוסה במקרר עד 3 ימים.