אם יש לכם חמאה, גבינת פרמזן-רג'יאנו, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סופלה שיבולת שועל עם ירקות ובצל מתוק, גרגירי גבינה עם תירס ובצל וידאלי, ו גרילדות בקר עם תירס טרי גביני שיבולת שועל בצל מתוק.
הוראות
1
מבשלים בצל גרעיני תירס:
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
20 פרוסות זוקיני דקות
2
מחממים את השמן בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הבצל המגורד ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את גרעיני התירס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הגרעינים להיות רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
5
מוסיף את החלב, מים, ו 1 כפית מלח. מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
6
להקציף בגריסים, להקטין את החום לנמוך, ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד גריסים הם שמנת ועבה, 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מערבבים את החמאה, פרמזן, פטרוזיליה, בצל ירוק קצוץ. לטעום ולהתאים לתיבול עם מלח ופלפל.
ריזלינג, יין מבעבע, וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור שיבולת שועל. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ויינגוט וילי שייפר גראקר דומפרובסט ריזלינג ספטלזה מספר 5 עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.