אם יש לכם מרק בשר בקר, פלפל, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות נסו Roulade טורקיה מטוגנת עם פנצ'טה, שאלוט, ורוטב פורצ' יני, ביף דאוב, ו בשר הדובה Provençal (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים בקר, טימין, רצועות קליפת תפוז, מלח, פלפל, ויין בקערה. כיסוי וצינה, ערבוב מדי פעם, לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2
מביאים 2 כוסות מרק בשר לרתיחה ושופכים מעל פורצ ' יני בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו לעמוד עד פטריות רכות, כ -20 דקות. הרם פטריות החוצה וקוצצים גס. מילואים השריית נוזל.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, יוצקים בשר בקר ומרינדה לתוך מסננת להגדיר מעל קערה. להשליך ענפי טימין ורצועות קליפת תפוז; מרינדה מילואים. בשר בקר יבש על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
5
לבשל pancetta בסיר גדול, כבד על אש בינונית גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה פריך, 5 עד 8 דקות. להרים עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בקר בקבוצות ומבשלים, הופכים חתיכות, עד משחימים היטב בכל רחבי, 7 עד 8 דקות לכל אצווה. אם אתה צריך יותר שומן בסיר, להוסיף שמן בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
7
מעבירים בשר לקערה גדולה כפי שחום.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים שאלוט לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
העבר לקערה אחרת.
10
להחזיר pancetta ובשר לסיר ולהוסיף מרינדה שמורות, נוזל ספוג פטריות (לשפוך בזהירות, עוזב משקעים מאחורי), ופטריות. נוזל צריך רק לכסות את הבשר; להוסיף קצת יותר מרק במידת הצורך. כיסוי ומבשלים, בעדינות ערבוב מדי פעם, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את השאלוט ואת קליפת התפוז המגורדת וממשיכים להתבשל, חשופים, עד שהבשר רך מאוד כאשר מנוקבים, כ -30 דקות יותר.