שיזף בקר עם שאלוט פורצ'יני מיובש
אם יש לכם מרק בשר בקר, פלפל, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות נסו Roulade טורקיה מטוגנת עם פנצ'טה, שאלוט, ורוטב פורצ' יני, ביף דאוב, ו בשר הדובה Provençal (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בקר, טימין, רצועות קליפת תפוז, מלח, פלפל, ויין בקערה. כיסוי וצינה, ערבוב מדי פעם, לפחות 4 שעות או לילה.
מביאים 2 כוסות מרק בשר לרתיחה ושופכים מעל פורצ ' יני בקערה.
בואו לעמוד עד פטריות רכות, כ -20 דקות. הרם פטריות החוצה וקוצצים גס. מילואים השריית נוזל.
בינתיים, יוצקים בשר בקר ומרינדה לתוך מסננת להגדיר מעל קערה. להשליך ענפי טימין ורצועות קליפת תפוז; מרינדה מילואים. בשר בקר יבש על מגבות נייר.
לבשל pancetta בסיר גדול, כבד על אש בינונית גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה פריך, 5 עד 8 דקות. להרים עם כפית מחוררת.
מוסיפים בקר בקבוצות ומבשלים, הופכים חתיכות, עד משחימים היטב בכל רחבי, 7 עד 8 דקות לכל אצווה. אם אתה צריך יותר שומן בסיר, להוסיף שמן בין קבוצות.
מעבירים בשר לקערה גדולה כפי שחום.
מוסיפים שאלוט לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 5 דקות.
להחזיר pancetta ובשר לסיר ולהוסיף מרינדה שמורות, נוזל ספוג פטריות (לשפוך בזהירות, עוזב משקעים מאחורי), ופטריות. נוזל צריך רק לכסות את הבשר; להוסיף קצת יותר מרק במידת הצורך. כיסוי ומבשלים, בעדינות ערבוב מדי פעם, על 2 שעות.
מוסיפים את השאלוט ואת קליפת התפוז המגורדת וממשיכים להתבשל, חשופים, עד שהבשר רך מאוד כאשר מנוקבים, כ -30 דקות יותר.