שייקר פאי לימון
שייקר לימון פאי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 288 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. אם יש לך סוכר, ביצה לשטוף, לימונים מאייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו שייקר פאי לימון, שייקר פאי לימון, ו שייקר פאי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את פרוסות לימון עם 2 כוסות סוכר עד הפרוסות מצופים באופן שווה וmacerate (לאפשר להם לשבת כך הסוכר יכול לצייר את הנוזל) במשך שעתיים בטמפרטורת החדר.
מחממים את התנור ל 218°. להכות את הביצים והחלמונים יחד עם המלח.
מוסיף קמח קצת בכל פעם, לטאטא ברציפות כדי למנוע גושי קמח.
מוסיפים תערובת ביצים ללימונים ומערבבים היטב עם מרית גומי גדולה.
יוצקים את התערובת לתוך הקרום התחתון הצונן. מכסים עם הקרום העליון הצונן לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לעצב את הקצוות לפי הצורך, יצירת חותם.
חותכים חריצים בחלק העליון כדי לפרוק את העוגה, ואז למקם במקרר במשך 20 דקות.
ממש לפני האפייה, לצחצח את החלק העליון של העוגה עם שטיפת ביצים ומפזרים סוכר מלטש.
אופים ב 218° במשך 20 דקות על המדף התחתון, מפנה באמצע. הפעל את התנור עד350 ואופים עד המילוי פופס את הקרום קצת, על 15 עד 20 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין, ואז להירגע לפחות שעה לפני ההגשה.