שימורי סרדין Banh Mi
המתכון משומר סרדין Banh Mi יכול לספק הכמיהה ויאטנמית שלך בערך 10 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 507 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. 62 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיונז, גזר, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו {Redux} ים מה שאתה כבר חסר - סרדין משומר: טוסטים סרדינים פשוטים, Sardine bánh mì, ו ביצת עין וייטנאמית מטוגנת Banh Mi מתכון (banh Mi Trung Op La) -" (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את גזר כבוש דייקון: לשלב גזר, דייקון, מלח, וסוכר בקערה קטנה ולזרוק למעיל. אפשר לנוח 10 דקות עד נוזל כבר נמשך מתוך ירקות ומלח וסוכר מומסים לחלוטין.
להוסיף חומץ ומים ולהעביר מיכל קטן, sealable.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, או לתוצאות הטובות ביותר, לאפשר כבוש לנוח לפחות 3 ימים במקרר.
טוסט קל בגטים אם תרצה, ולאחר מכן לפצל כל באגט חצי אורך, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ את המיונז בין baguettes.
להוסיף כמה מקפים של תיבול מאגי לחלק הפנימי של הבגטים. לחלק את הסרדינים בין הכריכים-צריך להיות כ 2 סרדינים שלמים לכל כריך. בעזרת מזלג, מועכים את הסרדינים לתוך הסנדיוות. אם תרצה, כפית יותר של רוטב עגבניות מהפחית על הסרדינים פירה.
למעלה הסרדינים עם גזר כבוש דייקון, כוסברה, ופרוסות חלפיניו.