שיפודי אנטיפסטו
מתכון זה מספק 20 מנות. עם 100 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. אם 70 סנט למנה נופל בתקציב שלך, שיפודים Antipasto יכול להיות נהדר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכון לנסות. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית, חרדל דיז'ון, לבבות ארטישוק מושרים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: סלט אנטיפסטו קוסקוס עם עגבניות ויניגרט בתוספת שיפודי אנטיפסטו, שיפודי Antipasto, ו שיפודי נקניק Antipasto.
הוראות
מחממים broiler גבוה קו גיליון אפייה עם נייר. זרע ופלפלי ליבה וחותכים לשניים.
מניחים חצי פלפלים, צד העור למעלה, על תבנית אפייה צלייה עד מושחר, 10 עד 12 דקות.
העברה לשקית נייר, שקית חותם ולאפשר קיטור במשך 10 דקות. החזק פלפלים תחת מים זורמים קרים כדי להסיר את העור. להתייבש עם מגבות נייר ולחתוך לריבועים.
לבבות ארטישוק חוט, פלפלים וגבינה על שיפודים קטנים 24 או קיסמים גדולים, לסירוגין דקורטיבי.
בקערה קטנה, להקציף יחד חומץ, חרדל, שמן, מלח ופלפל עד מעורבב וחלק. סדר שיפודים על מגש גדול.
מברשת בנדיבות עם תערובת בלסמית ומפזרים פטרוזיליה או בזיליקום, אם תרצה בכך.