שיפודי אצבע פנקו-פקאן
שיפודי אצבע עוף Panko-פקאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 518 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, חתיכות פקאן, שיפודי עץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חזה עוף מצופה פקאן ופנקו, כריך אצבע שפמנון מצופה פקאן, ו סלט פקאן רומיין עם שיפודי שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 דפי אפייה עם רדיד אלומיניום; להפריש.
מקום ראשון 5 מרכיבים במעבד מזון. דופק עד פקאנים קצוצים דק.
יוצקים לתוך צלחת רדודה; מערבבים panko.
מניחים קמח בקערה רדודה; לטאטא יחד ביצים ומים בקערה רדודה אחרת. לדלות עוף בקמח, להתנער עודף. לטבול עוף בתערובת ביצים, ולדלות בתערובת פקאן. לטוות עוף על שיפודים.
לרסס עוף קל משני הצדדים עם ספריי בישול.
אופים 15 עד 18 דקות או עד הזהב. (מחבתות לסובב באמצע זמן הבישול, במידת הצורך.)
מגישים עם רוטב טבילה דבש חרדל.